Park Lane, Kengät

1 osumaa

Park Lanen kengät ovat luotettavat vuodenajasta toiseen

Vuodenajasta riippumatta Park Lane -mallistosta löytyy laadukas jalkine sinulle. Brittiläisen Park Lanen mallisto muodostuu klassisista jalkineista, joihin on lisätty ripaus nykypäivän leikkisyyttä. Tyyli on klassinen mutta raikas.

Park Lane kenkien laaja mallisto

Park Lane -mallistosta löytyy naisten jalkineita joka lähtöön leikkisistä ballerinoista voimaa huokuviin korkoihin. Park Lane kengät kulkevat tyylivirtojen pinnalla ja heidän vaihtuva mallistonsa on aina ajankohtaisen trendikäs. Sesongista riippumatta Park Lane kenkien persoona on boheemin elegantti, mikä saattaa kuulostaa toimimattomalta yhdistelmältä, mutta mallistoa selaamalla Park Lanen leikittelevä nerokkuus hurmaa myös sinut.

Park Lane kengät stailaavat asusi

Park Lane ballerinat tai matalat avokkaat kulkevat jalassa hyvin töihin ja myös vapaalle vaihtaminen käy käden käänteessä. Arkisestakin asusta kuoriutuu raikkaan elegantti vaihtamalla Park Lanen leikkisät korkokengät jalkaan. Park Lane sneakerit tekevät asusta kuin asusta uskottavan. Yleisesti ottaen Park Lanen klassinen muotoilu tekee kengistä todella helposti omaan tyyliin sovitettavat. Säännöllisellä kenkien hoidolla valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitotuotteella pidennät kenkien ikää ja säilytät niiden ilmeen raikkaana.

Park Lane kengät on helppo tilata netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa ja vaivatonta tilata Park Lane kengät. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, sillä tiedämme että haluat sovittaa kenkiä kotona rauhassa. Tämän lisäksi tarjoamme pikaisen toimituksen ja maksuttoman postituksen sekä tarvittaessa palautuksen.

Model R-1833
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Model R-1833
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK