Pajar Kengät Netistä

1 osumaa

Pajar kengät paukkupakkasille

Pajarin Pohjois-Kanadan talvipakkasia varten suunnitellut talvikengät pitävät jalat lämpiminä kylmimmissäkin keleissä, tyylistä tinkimättä. Kenkien laadun puolesta puhuu se, että ne ovat pikavauhtia kasvattamassa suosiotaan täällä Pohjoismaissa, jotka tunnetaan sekä tyylitietoisuudestaan, että kylmästä ilmastostaan.

Pajar kengät viiden sukupolven kokemuksella

Pajar on suojannut kanadalaisia jalkoja jo viiden sukupolven ajan, mikä välittyy itse jalkineisiin asti. Pajarin jalkineet ovat käyneet läpi vuosikymmeniä kestäneen kehitysprosessin, jonka lopputuloksena löytyvät laadukkaat kengät jotka kestävät jopa -40 asteen pakkasia. Pajar on panostanut alusta alkaen jalkineidensa laatuun ja heidän kenkänsä kestävätkin vuodesta toiseen. Pajarin mallistosta löytyy laaja valikoima talvijalkineita miehille ja naisille: sekä varrellisia että varrettomia malleja.

Pajar kengät pitävät jalkasi lämpiminä tyylistä tinkimättä

Pajarin jalkineiden muotoilu löytää inspiraationsa Kanadan luonnon kuuraisista pakkasöistä ja kirkkaista tähtitaivaista. Jalkineet ovat kunnianosoitus kanadalaiselle kulttuuriperinnölle nykymuodin ehtoja ja tyylivirtauksia seuraten. Kenkien säännöllisellä käsittelyllä valmistusmateriaaliin soveltuvalla hoitoaineella pidennät jalkineiden käyttöikää sekä säilytät niiden ilmeen raikkaana.

Tilaa Pajar kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on vaivatonta tilata Pajar kengät, sillä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, jotta voit sovittaa uusia kenkiäsi kotona rauhassa. Tämän lisäksi tarjoamme pikaisen toimituksen ja maksuttoman postituksen sekä palautuksen. Pajarin monipuolisesta talvijalkinemallistosta löytyy varmasti sinullekin ensi talveksi laadukkaat jalkineet!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK