Oscar Jacobson, Kengät

15 osumaa

Laadukkaat Oscar Jacobson kengät Footwayltä

Oscar Jacobson on laadukkaita nahkakenkiä valmistava yritys, jonka jalkineet valmistetaan edelleen alusta loppuun käsityönä. Oscar Jacobson kengät sopivat loistavasti kaikille miehille, jotka haluavat näyttää tyylikkäiltä niin työssä kuin arjessa.

Käsintehtyjä nahkaisia kenkiä

Oscar Jacobson kengät on merkin perustamisesta lähtien valmistettu käsin. Näitä jalkineita ei siis valmisteta ollenkaan koneellisesti, vaan kaikki vaiheet tehdään tänäkin päivänä käsityönä. Kenkien valmistamisessa on 200 erillistä vaihetta, joten aikaa yksittäiseen kenkäparin työstämiseen kuluukin runsaasti. Valmistus aloitetaan valitsemalla hyvälaatuista naudan nahkaa, joka tulee Italiasta. Nahan palaset leikataan käsin. Nahan parkitsemistapa on kasvisperäinen, sama, jota käytetään kaikissa maailman suosituimmissa nahkakengissä. Tällä tavoin nahalle saadaan kiiltoa. Oscar Jacobson välittää siis myös ympäristöstä, koska menetelmä on luonnollinen. Kengistä on pyritty tekemään tyylikkäitä ja ajattomia, ja siten sopivia moniin eri tilaisuuksiin. Niitä voi käyttää niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Oscar Jacobson onkin loistava valinta kaikille miehille, jotka arvostavat laatua!

Oscar Jacobson kengät tyylikkäille miehille

Oscar Jacobson kenkiä on moneen lähtöön. Kenkiä voidaan nähdä niin liikemiehillä työelämässä kuin esimerkiksi erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Kengät ovat erittäin ajattomia ja muodikkaita. Ne voi yhdistää niin pukuun kuin farkkuihin, joten kengät ovat myös erittäin käytännölliset. Yksi suosituimmista kenkämalleista on Oscar Jacobson Piers, jota on saatavilla monissa eri väreissä. Kun kengät ja Oscar Jacobson puku yhdistetään, on tuloksena yhteneväinen kokonaisuus. Voit myös tuoda asukokonaisuuteen piristystä ostamalla hieman perinteisestä mustasta poikkeavat kengät. Mustaan pukuun sopivat erinomaisesti myös vaikkapa hiekanväriset jalkineet. Vaikka Oscar Jacobson valmistaa tyylikkäitä miesten kenkiä, voi niidenkin avulla luoda myös sopivan räväkän tyylin. Laadukkaisiin kenkiin kannattaa siis satsata ja niitä voikin ostaa useamman värisenä, jotta toisit kenkävalikoimaasi joustavuutta ja yhdisteltävyyttä.

Kengät valmistetaan naudan nahasta

Oscar Jacobson kengät on valmistettu tarkkaan valitusta italialaisesta naudan nahasta. Jokainen kenkä on valmistettu huolella. Niiden työstäminen tehdäänkin alusta loppuun käsityönä. Jalkineet valmistetaan 200 erilaisen vaiheen kautta. Kasvisparkitus tekee niitä ympäristöystävälliset ja myös lisää nahkakenkien kiiltoa. Laadukkaat Oscar Jacobsonin kengät pitävät hyvin muotonsa, mutta niitä kannattaa silti hoitaa huolella. Kun laitat kenkiin lestin, niiden muoto säilyy vieläkin paremmin. Kenkiä on hyvä säilyttää joko kenkähyllyssä tai kenkälaatikossa. Nahkakenkiä suositellaan hoidettavaksi niille tarkoitetuilla aineilla, kuten vahoilla tai voiteilla. Myös harjaus pidentää kenkien kestoa ja saa ne näyttämään kiiltäviltä pitempään. Nahkakengät kannattaa myös pyyhkiä märällä liinalla aina käytön jälkeen. Näin pöly ja lika lähtevät kengän pinnalta.

Oscar Jacobson kengät netistä Footwayltä

Osta Oscar Jacobson kengät netin kattavasta kenkäkaupasta Footwayltä. Meiltä saat nopean ja ilmaisen toimituksen. Sen lisäksi sinulla on 180 päivän palautusoikeus - ja myös palauttaminen on ilmaista. Tilaaminen on siis erittäin helppoa ja kannattavaa varsinkin, kun hinnat eivät päätä huimaa. Osta siis tyylikkäät miesten kengät sekä kaikki muutkin kengät koko perheelle Footwayltä. Tutustu valikoimaan, löydä omat suosikkisi ja tee järkeviä ostoksia!

Sivu 1 / 1

15 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK