Neosens, Kengät

5 osumaa

Persoonalliset Neosens kengät

Espanjalaiset Neosens kengät sopivat boheemille kulkijalle, joka arvostaa persoonallista tyyliä. Korkealaatuisista materiaaleista valmistetuissa jalkineissa yhdistyvät mukavuus, kestävyys sekä tyylikkyys. Kengät soveltuvat sekä arkeen että juhlaan.

Espanjalaista tyylikkyyttä arkeen ja juhlaan

Neosens kengät ovat peräisin La Riojan alueelta Espanjasta. Kenkien suunnittelussa onkin käytetty runsaasti räiskyvää romantiikkaa. Lopputuloksena on persoonallinen mallisto, joka on etenkin boheemin pukeutujan mieleen. Italialaisesta ja espanjalaisesta laatunahasta valmistetut kengät kestävät käytössä kauan, sillä korkeatasoinen materiaali hylkii tehokkaasti likaa ja kosteutta sekä vastustaa normaalia kulumista. Kengät ovat täydellinen lisä esimerkiksi kesän tai syksyn vaatekokonaisuuteen. Neosens-jalkineet voit helposti yhdistää sekä farkkuihin että kesämekkoon, toimistotyylisiä työvaatteita unohtamatta. Neosensin eri mallistojen värivalikoima on monipuolinen. Siitä syystä voit hankkia vaatevarastosi täydennykseksi vaikka useamman parin. Lisäksi tarjolla on kenkiä eri käyttötarkoituksiin sekä ilmastoihin: pikkukenkien ohella Neosens-mallistosta löytyy monipuolinen ja moderni valikoima saappaita, sandaaleita sekä korkokenkiä.

Neosens kengät boheemille pukeutujalle

Neosens naisten kengät luottavat latinotyyliseen kauneuteen: tarkasti suunniteltuja kenkiä koristavat huolella valmistellut yksityiskohdat, joiden ansiosta jokainen pari on persoonallinen ja yksilöllinen. Romanttiset pikkukengät istuvat saumattomasti esimerkiksi kukalliseen kesämekkoon, kun taas naiselliset saappaat täydentävät klassistakin farkkuasua. Neosens sandaalit ovat erityisen suosittuja kesällä, jolloin jalkineiden käytössä kiinnittyy huomio mukavuuteen, ilmavuuteen sekä tyylikkyyteen. Sandaalien korkea laatu takaa, että jalkine mukautuu juuri sinun jalkasi muotoon nopeasti ja voit siten kävellä sandaaleilla pitkiäkin aikoja yhtäjaksoisesti. Sandaaleissa on niin ikään noudatettu Neosens-malliston tuttua linjaa - pienet yksityiskohdat tekevät kengistä naiselliset ja modernit mutta silti persoonalliset. Jalkineet valmistetaan käsityönä yhä tänäkin päivänä, ja se näkyy myös kenkien kestävyydessä. Saumat, soljet ja pienet koristeet kestävät käytössäsi kauan.

Helppohoitoiset kengät jokaiseen vuodenaikaan

Koska Neosens kengät valmistetaan korkealaatuisesta nahasta, niiden hoito on suloisen helppoa. Säännöllistä puhdistusta ei tulisi kuitenkaan laiminlyödä - mitä nopeammin poistat kengästä lian ja pölyn, sitä kauemmin jalkineesi kestävät. Vaikka valmistuksessa on käytetty huippukestävää, italialaista ja espanjalaista laatunahkaa, ei pesua kannata tehdä nahalle sopimattomilla aineilla. Jotta pinta säilyy upeana ja uudenveroisena jatkossakin, kannattaa kengän irtolika sekä pöly poistaa välittömästi käytön jälkeen. Varsinainen pesu kannattaa tehdä säännöllisesti. Parhaiten tähän tarkoitukseen sopivat erityisesti herkälle nahalle tarkoitetut pesuaineet tai -suihkeet. Mikäli puhdistat Neosens-jalkineesi säännöllisesti, ne kestävät vuodesta toiseen. Lisäksi voit olla varma, että kengät pysyvät uudenveroisina myös tilanteissa, joissa haluat yhdistää ne esimerkiksi juhla-asuun.

Neosens kengät netistä Footwayltä

Osta Neosens kengät Footwayn verkkokaupasta - tarjoamme nimittäin kaupan päälle reilun, jopa 180 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Emme myöskään peri lisäkuluja tilauksesi lähettämisestä: toimitamme tuotteet nopeasti ja maksutta! Footwayllä shoppailu on siis sekä helppoa että turvallista. Voit selata monipuolista valikoimaamme missä ja milloin haluat. Edullisten hintojen ja reilujen toimitusehtojen ansiosta voit tilata kerralla kengät vaikka koko perheelle! Mikäli haluat lisätietoja, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tervetuloa edullisille ostoksille!

Chelva
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Petit Verdot
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Molinera
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Trepat
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Molinera
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

5 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK