Napapijri, Kengät

4 osumaa

Napapijri kengät – Nimestään huolimatta italialainen

Napapijri on ympäri maailman tunnettu tuotemerkki. Napapiiriin viittaavasta nimestään sekä logossaan liehuvasta Norjan lipusta huolimatta tämä yritys ei ole kuitenkaan lähtöisin Pohjoismaista, vaan se on perustettu Italiassa jo vuonna 1987 ja on nykyään amerikkalaisomistuksessa. Napapijri ammentaa inspiraationsa pohjoismaisista ääriolosuhteista sekä tutkimusretkeilijöistä. Napapijri kengät tunnetaan sekä mahtavasta toiminnallisuudestaan että loputtomasta tyylikkyydestään.

Napapijri kengät ovat tunnettuja ympäri maailman

Napapijri on yritys, joka perustettiin vuonna 1987 Italiassa, aivan Mont Blancin juurella. Aivan uransa alkutaipaleella yritys valmisti ainoastaan laukkuja. Tätä nykyä tuotemerkin valmistamat jalkineet ovat tunnettuja ympäri maailman. Napapijri kengissä pohjoismaisen ilmaston ja maiseman tuoma inspiraatio yhdistyy italialaiseen laatukenkään. Tuotemerkin valikoimiin kuuluu useita eri kenkämalleja aina tennareista kiilakorkoihin ja bootseihin.

Pohjoismaisia tuulia henkivät Napapijri kengät moneen käyttöön

Napapijri kengät sopivat monenlaiseen käyttöön, niin vapaa-ajan kävelyille, matkailuun kuin töissä käytettäviksi tai jopa hieman juhlavampaankin asuun yhdistettyinä. Napapijri kengät tarjoavat miehille esimerkiksi matalia, nahkaisia kenkiä ja purjehduskenkiä sekä naisille kauniin pellavansävyisiä kiilakorkokenkiä tai muakvia bootseja pohjoismaiseen henkeen. Napapijri kenkiä suositellaan hoidettavan niille sopivin hoitotuottein, jotta niiden tyylikkyys ja käyttöikä säilyisivät mahdollisimman hyvin.

Napapijri kengät verkossa Footwayllä

Napapijri on kenkämerkki, joka täyttää kaikki odotuksesi mahtavalla toiminnallisuudellaan sekä loputtomalla tyylikkyydellään! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta ja pääset pian kokeilemaan niitä. Tämä kaikki onnistuu kätevästi klikkaillen ostosruuhkiin joutumatta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

Tine
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tine
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fia
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sara
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
Tine
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tine
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fia
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sara
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK