Kavat, Naiset, Kengät

69 osumaa

Laadukkaat ja kestävät naisten Kavat-kengät

Etenkin laadukkaista lasten kengistä tunnetuksi tullut Kavat valmistaa myös pelkistetysti muotoiltuja naisten kenkiä, joissa yhdistyvät käytännöllisyys ja mukavuus. Kavatin mallistosta löydät muun muassa hienoja sandaaleja, miellyttäviä matalapohjaisia kenkiä sekä nilkkureita, joissa klassinen design yhdistyy käytännölliseen muotoiluun. Kavat-kengissä käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia ja kengät valmistetaan vuosikymmenien aikana kertyneellä ammattitaidolla. Laadukkaat Kavat-jalkineet viimeistellään huolellisesti, jotta sinulle toimitettava kenkäpari vastaisi odotuksiasi. Myös ekologisuus kuuluu osana Kavatin periaatteita ja vuonna 2008 Kavatin Edsbro -lasten kenkä sai EU:n ympäristömerkin ensimmäisenä lasten kenkänä maailmassa. Nykyisin Kavatin kenkämallistossa on kymmeniä ympäristömerkin saaneita kenkiä. Tilaa itsellesi Kavat-kengät ja saat niistä sekä sinulle että jaloillesi pitkäaikaiset ystävät!

Kavat-kengät – sertifioitua laatua naisille!

Ruotsalainen Ragnar “Ragge” Karlsson perusti oman kenkätehtaan vuonna 1945, työskenneltyään pitkään ennen sitä C.A Jonssonsin kenkätehtaalla pienessä Kumlan kylässä, Örebron ulkopuolella. Ragnar valmisti laadukkaita kenkiä kaikille - lapsille, naisille ja miehille - mutta ei koskaan omalla merkillään, vaan kenkiä valmistettiin muille, jo valmiiksi tunnetuille merkeille. Vasta 30 vuotta myöhemmin Raggen poika Bengt päätti aloittaa oman merkin valmistuksen. Samalla yrityksen nimeksi tuli Kavat, perheen mäyräkoiran mukaan. Nimellä on myös syvempi merkitys: Kavat tarkoittaa rohkeaa ja on oiva yhteenveto siitä, mitä Kavat edustaa. Tämän päivän massakulutuksen sijaan Kavat panostaa korkeaan laatuun. Yrityksen tuotteet valmistetaan pääosin sen omalla tehtaalla Bosnian Travnikissa, jossa alan ammattilaiset taitavat kenkien valmistuksen. Tehtaalla on sertifioidut laatujärjestelmät ja kengät valmistetaan EU:n ympäristömerkin kriteerien mukaisesti.

Kavat - monipuolinen valikoima laadukkaita naisten kenkiä

Kavat-kenkien naisten valikoimasta löytyy upeita kenkiä moneen eri käyttöön. Haluaisitko rennot ja laadukkaat tennarit, joiden laadukas nahka kestää hyvänä pitkään? Vai onko aika ostaa viimein kunnolliset, nahkaiset talvisaappaat, joilla on mukava kävellä ja joissa on kunnon pohja? Entä miten olisi pari nilkkureita, joiden ajattoman muotoilun ja kestävän materiaalin ansiosta saat nauttia niillä kävelystä monta vuotta tästä eteenpäin? Kaikki nämä löydät Kavatin naisten mallistosta ja vielä lukuisia muita laadukkaita ja ajattomia kenkiä. Jokainen Kavatin kengistä on yksilö, jota ei ole tehty massatuotantona. Kavat-kenkien ajaton muotoilu tekee niistä moneen eri tyyliin sopivat ja voit yhdistää kengät helposti niin housujen kuin hameidenkin kanssa. Kestävät Kavat-kengät valmistetaan aktiivisille naisille, jotka arvostavat laatua ja mukavia kenkiä. Kun hankit itsellesi Kavat-kengät, voit olla varma, että et kyllästy niihin koskaan!

Naisten Kavat-kengät kotiin sovitettavaksi Footwaylta

Meiltä löydät Kavat-kenkiä jokaiseen vuodenaikaan. Ihastu nyt laadukkaisiin kenkiin, jotka varmasti kestävät pitkään. Kavat on ehdottomasti tietoisen kuluttajan valinta. Me Footwaylla haluamme, että kenkien ostaminen on sinulle mahdollisimman vaivatonta ja tästä syystä tarjoamme sinulle 180 päivän palautusoikeuden emmekä veloita toimituskuluja. Tutustu nyt upeaan Kavat-valikoimaan Footwaylla ja löydä uudet lempikenkäsi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lotta Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

69 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK