Birkenstock, Naiset, Kengät

143 osumaa

Naisten laadukkaat Birkenstock-kengät

Hyviin ja laadukkaisiin kenkiin kannattaa panostaa. Sen tiesi myös Birkenstockien suku, joka jo 1800-luvulla valmisti ergonomisia kenkiä. Pohjallisen tuli mukautua jalkaan ja antaa jalalle liikkuessa tukea. Tämä yrityksen noudattama ideologia ei ole sukupolven vaihdoksista ja yrityksen laajentumisesta huolimatta muuttunut vaan edelleenkin kenkiä valmistetaan saman periaatteen mukaisesti. Naisten Birkenstock-kenkiä löytyy nykyään monissa eri väreissä ja myös malleissa on reilusti valinnanvaraa. Oletko vailla tukevia, kahdella remmillä varustettuja klassisia Birkenstock-sandaaleja? Vai huutaako kenkäkaappisi sirompien Birkenstock-varvassandaalien perään? Värivaihtoina löytyvät muun muassa perinteiset musta ja valkoinen, trendikäs ruusukulta sekä upeat kirkkaat katseenvangitsijoina toimivat värit. Sukella Footwayn satojen sandaalimallien valikoimaan ja löydä uudet unelmiesi Birkenstock-sandaalit meiltä!

Laadukkaat Birkenstock-kengät löytäneet maailman naiset ja tyyli-ikonit

Birkenstockin sandaalien tarina alkaa 1800-luvulta, kun kaksi kenkäkauppaa omistanut saksalainen Konrad Birkenstock keskittyi jalan muotoa mukailevien kengänpohjien valmistamiseen. Seuraavat 15 vuotta hän keskittyi ergonomisista kengistä luennoimiseen ja jakoi taitojaan muille kenkävalmistajille. Asiakasmäärän kasvaessa Birkenstock avasi isomman tehtaan vastatakseen kysyntään. Seuraavien vuosikymmenten aikana suosio kasvoi ja Birkenstockin suku säilyi yrityksen johdossa. Yritystä modernisoitiin 1990-luvulla ja lopullinen läpimurto sandaalien saralla tuli 2010-luvulla, kun yrityksestä tehtiin konserni ja se ryhtyi panostamaan valmistuslisenssien myyntiin. Fashionistojen esimerkkiä seuraten eri ikäiset naiset ovat ottaneet merkin sandaalit omakseen. Birkenstockin suosituimpia malleja ovat esimerkiksi Gizeh, Madrid, Boston ja Mayari ja niitä on nähty muun muassa Heidi Klumin, Drew Barrymoren ja Gwyneth Paltrown käytössä.

Trendikkäät Birkenstock-sandaalit naisille

Ennen kuin Birkenstock rynnisti kenkämarkkinoille, ergonomiset jalan muotoa mukailevat sandaalit nähtiin lähinnä terveydenhoidon ammattilaisten ja jalkavaivoista kärsivien luottosandaaleina. Birkenstock on kuitenkin onnistunut muuttamaan mielikuvan ja siksi merkin sandaalit nauttivat huikeaa suosiota. Kenkämallit ovat yksinkertaisia ja samalla tyylikkäitä, naisten mallien väriskaala on laaja ja kengät ovat mukavat jalassa! Nämä ominaisuudet todistavat, että Birkenstock tietää, mitä naiset haluavat. Laadukkaasta nahasta valmistetut sandaalit ovat erinomainen pari esimerkiksi kesämekon kanssa ja muita sandaaleihin sopivia tyylejä on rajattomasti. Kokeile yhdistää sandaalit suorien housujen ja valkoisen kauluspaidan kanssa luodaksesi rennon ja siistin toimistoon sopivan asun. Muistathan, että aito nahka kestää oikein hoidettuna useita vuosia. Panosta siksi laadukkaisiin nahanhoitotuotteisiin, kun ostat aidosta nahasta valmistetut sandaalit.

Tee naisten Birkenstock-kenkien online-tilaus helposti Footwaylta

Teetkö raskasta työtä, jossa jalkasi joutuvat toistuvasti koville? Vai oletko vailla täydellisiä sandaaleja seuraavalle rantalomallesi? Suosittelemme sinua tutustumaan naisten Birkenstock-kenkien laajaan valikoimaan. Kengän pohja tukee jalkaasi täydellisesti ja voit kulkea sandaaleissasi vaikkapa vuorokauden ympäri. Tilaa Birkenstock-sandaalit meiltä ja sovita kenkiä kaikessa rauhassa kotonasi. Voit myös mallailla uusia sandaaleja vaatekaappisi sisältöön ja luoda asuja kenkien ympärille. Mikäli et jostain syystä halua pitää tilaamaasi tuotetta, palautus onnistuu 180 päivän avokaupan ansiosta helposti. Tee tilaus jo tänään ja nauti nopeasta toimituksestamme!

Sivu 1 / 3

143 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK