adidas Sport Performance, Naiset, Kengät

257 osumaa

adidas Sport Performance - täydelliset urheilukengät naisille

Urheilumaailman uranuurtaja adidas on jo vuosikymmenien ajan ollut urheiluharrastajien luottomerkki. Yrityksen tuotteita leimaavat laatu, trendikkyys ja kestävyys, eikä tuotteiden teknisistä ominaisuuksista ole koskaan tingitty. Painopiste on erinomaisten tuotteiden tarjoamisessa sekä ammattilaisurheilijoille että harrastajille. Adidas kasvoi pienestä kenkätehtaasta maailmanlaajuiseksi brändiksi, joka löi kunnolla läpi Saksan jalkapallomaajoukkueen käytettyä adidaksen jalkapallokenkiä menestyksekkäästi jalkapallon maailmanmestaruuskisojen loppuottelussa Unkaria vastaan vuonna 1954. Adidaksesta tuli kertaheitolla himoittu merkki eikä sen suosio ole vuosikymmenten saatossa laantunut. Merkin Sport Performance -mallistosta löydät naisten laadukkaat juoksukengät, treenikengät, sneakerit, tennarit, sandaalit ja streetkengät niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin.

adidas Sport Performance – tarina kenkien matkasta maailmalle

Adidaksen perustaja Adi Dassler perusti ensimmäisen kenkätehtaansa veljensa kanssa jo vuonna 1924 ja tehdas toimi alkuun veljesten äidin pesutuvassa. Yritys valmisti alusta alkaen lenkkitossuja ja sitä tietotaitoa Adi Dassler käytti pari vuosikymmentä myöhemmin perustaessaan adidas Sportschuhfabrik -yrityksensä. Adidas patentoi kolmella raidalla koristellun kenkämallinsa ja loput yrityksen taipaleesta kohti urheilumaailman huippua onkin historiaa. Adidas Sport Performance -mallisto tarjoaa urheilukengät kaikkiin tarpeisiin, riippumatta siitä tarvitsetko kengät kuntosalille, lenkkipolulle, ohjatulle liikuntatunnille, rannalle tai arkikäyttöön. Jatkuvasti uudistuvassa valikoimassa on valinnanvaraa ja kriittisinkin urheilun harrastaja löytää varmasti toiveidensa mukaiset kengät.

Kestävät, tyylikkäät ja laadukkaat adidas Sport Performance -kengät naisille

Adidas Sport Performance -merkin suosion syitä ovat sen laaja valikoima ja erinomainen laatu. Adidaksen tuotekehittely seuraa ajan henkeä sekä tuo asiakkaiden toiveet mahdollisimman nopeasti tuotteisiin. Kunnolliset naisten urheilukengät tunnistaa niiden teknisistä ominaisuuksista. Adidas Sport Performance -kengissä on tukeva ja kestävä pohja, joka antaa pitoa ja tukea haastavissakin olosuhteissa. Eri urheilulajeille soveltuvia kenkiä on runsaasti, joten voit valita juuri sinulle ja sinun lajillesi sopivat kengät. Kenkien materiaaleissa yhdistellään mallista riippuen aitoa nahkaa ja synteettisiä materiaaleja. Käyttämällä materiaaleille soveltuvia hoitotuotteita ja antamalla kenkien kuivua ja tuulettua kunnolla ennen seuraavaa käyttökertaa, pidennät huomattavasti kenkien käyttöikää.

adidas Sport Performance -naisten kengät netistä Footwaylta

Me Footwaylla tiedämme, että jalkoja on monenlaisia: yhdelle sopivat kengät eivät välttämättä sovi toiselle. Erityisesti urheilukenkien sovittaminen on tärkeää, jotta saat hyvin istuvan kengän, joka soveltuu lajiisi. Tutustu yli sata kenkämallia kattavaan adidas Sport Performance -mallistoon ja valitse laadukkaista ja tyylikkäistä naisten urheilukengistä mieleisesi. Perehdy kenkien teknisiin ominaisuuksiin, valitse silmääsi miellyttävä väri ja tee tilaus helposti ja nopeasti Footwayn netissä. Toimitamme tilaamasi kengät sinulle nopeasti ja voit sovittaa kenkiä rauhassa kotona. Meillä Footwayllä on aina ilmainen toimitus ja 180 päivän avokauppa, jotta sinulla on mahdollisuus löytää unelmiesi urheilukengät. Tee kuten Stan Smith, Steffi Graf ja Lionel Messi ja pue adidaksen urheilukengät jalkaan, kun lähdet haastamaan itseäsi ja antamaan parastasi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 5

257 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK