Mustang, Kengät

151 osumaa

Mustang kengät - rentoa ja persoonallista ilmettä

Mustang kengät on suunniteltu moderneille ja meneville kulkijoille, jotka haluavat olla pukeutumisessaan rentoja mutta samalla persoonallisia. Laadukkaat materiaalit, trendikkäät mallit ja ensiluokkainen käyttömukavuus tekee Mustangeista myös sinun valintasi!

Mustangin tarina alkoi farkuista

Mustang kengät ovat osa Mustangin trendikästä tuoteperhettä, jonka juuret juontavat jo 1930-luvun Saksaan. Luise Hermann perusti vaatetehtaan auttaakseen taloudelliseen vaikeuksiin joutunutta miestään. Loppu tarinasta onkin todellista arjen legendaa. Alunperin työvaatteisiin keskittynyt brändi koki räjähdysmäisen kasvun sodan jälkivuosina, kun se alkoi valmistaa kapeita amerikkalaismallisia työhousuja jenkkisotilaille. Housujen trendikäs malli oli omiaan kauhistuttamaan merkin perustajaa, Luisea, mutta hänen vävynsä keksi vielä paremman liikeidean: hän tarjosi kuusi pulloa snapsia jokaiselle housut ostaneelle. On sanomattakin selvää, että tuote oli suurmenestys! Kengät tulivat merkin valikoimaan paljon myöhemmin, perheyrityksen kasvettua maailmanlaajuiseksi toimijaksi ja ostettua useita eri tuotemerkkien alla toimivia yrityksiä. Mustang on eurooppalainen menestystarina, jota leimaa vahvasti rakkaus amerikkalaiseen tyyliin ja kulttuuriin.

Mustang kengät - ole arjessa rennon tyylikäs

Mustang on kautta aikojen hakenut inspiraatiota amerikkalaisesta tyylistä. Mustang-kengät jalassasi sinussa onkin juuri sopivasti rentoutta ja samalla myös trendikästä räväkkyyttä. Valikoima kattaa niin tennarit, korkokengät, bootsit, kangaskengät kuin vuorilliset talvikengätkin. Mustang naisten kengät on kehitetty vauhtimimmeille, jotka arvostavat kengissä käyttömukavuutta ja ajatonta, rennon särmikästä tyyliä. Mustang miesten kengät puolestaan sopivat loistavasti niin skeittailuun, katu-uskottavaan kulkemiseen kuin rentoon oleiluun koulussa tai työpaikalla. Mikä parasta, näissä kengissä vankka laatu ei nosta hintaa, sillä brändin tarkoituksena on ollut alusta asti luoda helposti saatavilla olevia, muodikkaita käyttötuotteita kaikille, jotka pitävät amerikkalaisista vaikutteista ja mukavista vaatteista ja jalkineista. Jos satut omistamaan Mustang farkut, kruunaat asukokonaisuutesi varmasti näillä kengillä. Tutustu siis valikoimaan ja poimi parhaat päältä.

Helppohoitoiset ja hyvännäköiset materiaalit

Mustang kengät on valmistettu käyttöön - siksi niissä on myös käytetty ensiluokkaisia ja erittäin kestäviä materiaaleja. Monien kenkien pintamateriaali on joko synteettinen tai kankainen, mutta myös nahka on edustettuna mallistossa. Kangas ja synteettiset pinnat ovat täydellisiä käytössä. Nahkajäljitelmä on huippuhelppoa pitää puhtaana: sipaiset sitä vain märällä rätillä tai kenkäharjalla ensimmäisten pienten tahrojen ilmaannuttua, ja pian kenkäsi ovat jälleen kuin uudet. Kangaskenkiä voidaan hoitaa yhtä näppärästi: pyyhi niistä liat sienellä tai kostealla liinalla - voit käyttää tarvittaessa pelkän veden sijasta mietoa saippualiuosta. Muista käsitellä kaikki kenkämateriaalit ennen käyttöä suojasuihkeella - tämä estää kosteuden lisäksi myös lian piintymistä kengän pintaan. Kun hoidat kenkiäsi niiden vaatimalla tavalla, pidennät samalla myös niiden käyttöikää!

Mustang kengät netistä Footwayltä

Osta Mustang kengät Footwayn verkkokaupan laajasta tarjonnasta. Meiltä löydät amerikkalaisesta kulttuurista inspiraationsa saaneet Mustangit ja monet muut huipputuotteet edullisesti ja aina ilmaisella ja nopealla toimituksella. Voit tutustua ostoksiisi kaikessa rauhassa tilauksen saavuttua, sillä tarjoamme kaupan päälle mittava 180 päivän palautusoikeuden tuotteille, jotka ovat käyttämättömiä. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään. Tervetuloa kannattaville ostoksille täyden palvelun myymäläämme netissä!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

151 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK