Mohino, Kengät

7 osumaa

Mohino – aurinkoisesta Espanjasta

Mohino kengät – aurinkoisesta Espanjasta

Mohino on sandaalimerkki, jonka sirot ja tyylikkäät sandaalit valmistetaan Espanjan auringon alla. Mohino on osa perinteikästä Espanjan aurinkorannikolla sijaitsevaa perheyritystä, jolla on vuosien vankka kokemus takanaan jalkineiden valmistamisesta. Mohino tunnetaan ennen kaikkea kauniista puukengistään sekä eksoottisista nahkasandaaleistaan. Kenkien suosio perustuu ylivoimaiseen hinta-laatusuhteeseen, sillä Mohino tarjoaa edullisen vaihtoehdon tinkimättä kenkien tyylikkyydestä tai trendikkyydestä. Mohino onkin pitänyt pitkään pintansa espanjalaisten suosikkimerkkinä ja maailmalle levittyään brändi sai yhtä positiivisen vastaanoton kuin kotimaassaankin.

Mukavat ja hyvin istuvat Mohino kengät

Mohino suunnitteli ensimmäiset kenkänsä Espanjan aurinkorannikon leppeään ilmastoon sopiviksi, joista aivan ensimmäinen lämpimään ilmastoon soveltuva jalkine oli kevyt ja ilmava puukenkä. Puukengät eivät olleet ainoastaan mukavat käytössä, vaan ne olivat lisäksi erittäin tyylikkäät. Pian Mohino alkoi valmistaa samalla periaatteella myös korkealaatuisia nahkasandaaleja, joista tuli erittäin suosittuja ja haluttuja malleja. Suosittujen kenkien on tunnuttava hyvältä jalassa ja valmistusmateriaalien on oltava kestäviä ja laadukkaita. Mohino tarjoaa kengissään värimaailman, joka on ajattoman tyylikäs ja luonnollinen. Brändi suosii kengissään muun muassa ruskean eri sävyjä, sekä mustaa ja valkoista, joita on helppo yhdistellä eriväristen asukokonaisuuksien kanssa. Suosittuja Mohino-merkkisiä kenkiä voi nykyään ostaa jälleenmyyjiltä ympäri maailman.

Mohino kengät - boheemi ja chic

Kesän trendikäs ja rento boheemityyli on helppo luoda Mohinon sandaalien avulla. Kerää katseita yhdistämällä asuun pitkä hame, pirteä rantamekko tai vilpoinen maksimekko ja täydennä asukokonaisuus hauskalla aurinkohatulla, joka suojaa sinua liialta auringonpaahteelta. Tuo asukokonaisuuteen vaihtelua valitsemalla myös toiset mieluisat Mohinot. Voit myös valita kahdet hieman erilaiset sandaalit, joista toiset soveltuvat paremmin rannalle ja kahviloihin ja toiset rentoon illanviettoon tai kaupungille. Liikuitpa missä hyvänsä, voit joka tapauksessa olla varma siitä, että jalkasi liikkuvat tyytyväisinä tuotemerkin kengissä. Mohino on nimittäin suunnitellut kenkänsä erittäin miellyttäviksi koko kesän jalkineiksi. Kokeile ja ihastu näihin mukaviin nahkasandaaleihin!

Mohino kengät löydät osoitteesta Footway.fi

Hemmottele itseäsi ja hanki itsellesi uudet ja trendikkäät kengät, jotka antavat uutta pirteyttä pukeutumiseesi. Selaa Footwayn tuotevalikoimaa ja tutustu Mohino kenkiin, joista voit kätevästi valita juuri sinulle sopivan mallin. Tilaukset tehdään aina 180 päivän avokaupalla, joten voit sovittaa uusia jalkineitasi kaikessa rauhassa. Kaikkia sivuston kenkiä on varastossa, joten et joudu odottelemaan turhia. Footwayn maksuttoman toimituksen ja palautuksen ansiosta voit säästää nekin rahat vaikkapa uusiin, trendikkäisiin kenkiin. Iloinen asiakaspalvelumme auttaa sinua tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja toimii tarvittaessa makutuomarina. Tervetuloa ostoksille!

Uutuudet
Sivu 1 / 1

7 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK