Kengät Netistä

30 osumaa

Xti Kids kengät kuuluvat tyylikkääseen lapsuuteen

Espanjalaiset Xti kengät tunnetaan laadukkuudestaan, kestävyydestään ja tyylikkyydestään. Xti on arvostettu kenkämerkki, joka valmistaa upean trendikkäitä, ehdottoman laadukkaita lasten kenkiä aivan yhtä tyylikkäällä viimeistelyllä kuin aikuisten kenkävalikoimaan kuuluvat mallinsakin! Tiedämmehän, kuinka lapset usein haaveilevat aikuisten tyylikkäistä kengistä. Xti kengissä lapsesi saa olla aivan yhtä lailla tyylikäs kuin aikuisetkin – ja aivan oikeutetusti!

Xti Kids kengät espanjalaista laatua

Xti valmistaa lasten jalkineensa yhtä lailla laadukkaiksi, kestäviksi ja ennen kaikkea tyylikkäiksi kuin aikuistenkin mallit. Tämä siitä syystä, että myös lapsi saisi jalkaansa kengät, joissa hän oikeasti viihtyy ja haluaa näyttäytyä. Xti on suuri ja tunnettu espanjalainen kenkämerkki, joka valmistaa jalkineita niin naisille, miehille kuin lapsillekin – laadusta tinkimättä.

Kestävät Xti Kids kengät moniin tilanteisiin

Xti kengät on tehty kestämään – niin lasten kuin aikuistenkin mallit. Lapset voivat keskittyä olemaan lapsia ja saavat leikkiä huoletta näissä kauniissa kengissä, jotka on suunniteltu selviämään vaativistakin tilanteista. Onko valintasi mukavat Xti Kids bootsit, vai jokin muu hienoista malleista? Aikuisille valmistetaan useita eri malleja erilaisiin tilanteisiin, niin arkeen kuin juhlaankin. Kaikille Xti kengille yhteinen ominaisuus on käyttömukavuus. Kenkämerkki satsaa laadukkuuteen ja mukavuuteen!

Xti Kids kengät verkossa Footwayllä

Xti-valikoimamme odottaa sinua ja lastasi jännittävälle retkelle sivuillamme. Verkossa shoppailu on helppoa ja mukavaa - voit tilata uuden suosikkikenkäparisi vaivattomasti kotisohvaltasi ja mikä parasta, Xti kengät valitessasi olet aina pukeutunut laadukkaasti ja tyylikkäästi! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Wendy
FEW LEFT
Odile
FEW LEFT
Keisha
FEW LEFT
Holly
FEW LEFT
Hope
FEW LEFT
Gwen
FEW LEFT
Conny
FEW LEFT
New Amber
FEW LEFT
Amber
FEW LEFT
Amber
FEW LEFT
Annika
FEW LEFT
Serena
FEW LEFT
51616
FEW LEFT
51612
FEW LEFT
Rodeo Boot Black
FEW LEFT
Knightdale Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 1

30 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.OK