Minnetonka, Kengät

21 osumaa

Klassiset Minnetonka kengät

Minnetonka kengät ovat fashionistojen, trenditietoisten ja mukavia sekä kauniita kenkiä rakastavien suosiossa. Persoonallisista mokkasiineistaan tunnettu merkki valmistaa kaikki jalkineensa käsin, ja upeasta mallistosta löytyy myös saappaita, sandaaleita ja tohveleita niin aikuisille kuin lapsillekin.

Pienestä puodista maailmanlaajuiseksi hitiksi

Kun amerikkalaiset 40-luvulla innostuivat automatkailusta kotimaassaan, alkoivat matkamuistoiksi ostetut mokkasiinit kulkeutua matkailijoiden mukana ympäri USA:ta ja kasvattaa suosioitaan muotitietoisten kaupunkilaisten parissa. Eräs pieni turistien suosima puoti Minnesotassa alkoi myydä matkamuistojen ohella näitä, jo satoja vuosia Amerikan alkuperäiskansojen käyttämiä jalkineita: Minnetonka-perheyritys oli syntynyt. Seitsemässäkymmenessä vuodessa se on kasvanut maailmanlaajuiseksi brändiksi jonka tuotteita myydään yli viidessäkymmenessä maassa. Sukupolvi toisensa jälkeen, 50-luvun teinit, 60-luvun hipit, 80-luvun cowboymuotiin ihastuneet, 2000-luvun boheemit ja 2010-luvun hipsteritkin ovat kukin vuorollaan löytäneet nämä mukavat ja kauniit kengät ja ottaneet ne omikseen. Synnyinkaupunkinsa mukaan nimetyt Minnetonka kengät valmistuvat yhä edelleen käsin, perinteitä vaalien - niin kuin mokkasiinit ovat valmistuneet kautta aikojen.

Minnetonka kengät: mukavat arjessa

Minnetonka kengät, sekä mokkasiinit että saappaat, ovat monikäyttöiset ja uskomattoman mukavat jalassa. Pakkaa ne mukaan kaupunkilomalle tai käytä autoa ajaessa, nämä kengät ihastuttavat ja toimivat missä tahansa! Klassiset Minnetonka mokkasiinit ovat tyylitaiturin valinta ja näyttävät erityisen hyvältä joko pillilahkeisten tai nilkkapituisten farkkujen kanssa, jolloin kenkien kauneus pääsee oikeuksiinsa. Mokkasiineja käytetään aina ilman sukkia ja se tuo osaltaan rentoutta tyyliin. Myös Minnetonka saappaat ovat monipuoliset ja niitä voi hyvin käyttää ympäri vuoden yhdistämällä ne mitä erilaisimpiin asuihin, farkkushortsien kanssa kesäfestareille, hameen kanssa treffeille tai pillifarkkujen kera sunnuntaikävelylle, Mokkasiinit ja muut Minnetonka-tuoteperheen jalkineet sopivat jokapäiväiseen käyttöön, mutta erityisen hyvin rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen. Ne ovat mukavat, kauniit ja kuten kaikki klassikot, aina tyylikkäät. Kaikki Minnetonka kengät tehdään käsityönä, joten jokainen kenkä, koristepunos, hapsutus ja kirjailu on ainutlaatuinen, eikä toista tismalleen samanlaista kenkäparia taatusti kävele ikinä vastaan.

Minnetonka kenkien huolto

Mokkasiinin kuuluu istua kuin hansikas, ja pehmeä nahka muotoutuu ajan myötä käyttäjänsä jalkaan kuin toinen iho. Minnetonka kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista kuten hirven- ja peurannahasta ja ajan patina tekee niistä entistä kauniimmat. Siitä huolimatta kenkiä kannattaa hoitaa ja huoltaa säännöllisesti, jotta voisit nauttia niistä mahdollisimman pitkään. Nahka- ja mokkakengät olisi hyvä suojata kosteudelta ennen käyttöönottoa materiaalille sopivalla suoja-aineella. Puhdista likaantuneet kengät heti. Mokkajalkineista pöly lähtee helposti joko mokkaharjalla tai vaikka hammasharjalla hinkkaamalla. Tahroihin kannattaa kokeilla pyyhekumia: kumita kengässä oleva jälki pois ja harjaa kohta lopuksi - helppoa kuin mikä! Jos kenkien hapsut alkavat harottaa, ne voi silittää varovasti kankaan läpi silitysraudalla. Älä kuitenkaan käytä höyryä sillä kosteus voi kovettaa nahan.

Minnetonka kengät netistä Footwayltä

Osta Minnetonka kengät kätevästi Footwayltä. Erinomaisen valikoimamme ja edullisten hintojemme lisäksi tarjoamme nopean ja ilmaisen toimituksen. Kaikki sivuillamme näkyvät kenkämallit ovat valmiina varastossa odottamassa tilaustasi. Jos haluat jostain syystä palauttaa tai vaihtaa kengät vaikkapa eri kokoisiin, niin palauttaminen on todella helppoa ja kätevää paketissa olevalla valmiilla palautusetiketillä ja pitkällä 180 päivän palautusoikeudella. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa ongelmatilanteissa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla. Tervetuloa ostoksille!

Sivu 1 / 1

21 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK