Minimarket, Kengät

9 osumaa

Trendikkäät Minimarket kengät

Minimarket kengät ovat kolmen siskoksen suunnittelemia. Kengät edustavat modernia ruotsalaista tyyliä parhaimillaan. Samalla kengät tuntuvat niin mukavilta, että ne jalassa jaksaa helposti pysyä liikkeellä aamusta iltaan.

Moderni ruotsalainen perheyritys

Minimarket on todellinen perheyritys. Merkin perustivat kolme ruotsalaista siskoa Tukholmassa vuonna 2006. Luovuus ja kunnianhimo ovat alusta asti olleet keskeinen osa Minimarketin menestystä - alkuaikoina sisarusparven nuorimmat jäsenet jopa pinnasivat toisinaan koulusta auttaakseen yrityksen toiminnassa. Minimarket oli alunperin merkin nimen mukaisesti fyysinen kauppa, mutta myöhemmin Tukholmassa sijaitseva liike suljettiin, jotta siskokset voisivat keskittyä enemmän brändin kehittämiseen. Tämä kannatti, sillä Minimarket kengät ovat sittemmin voittaneet useita alan palkintoja. Kiitosta on sadellut muun muassa muotijätti H&M:ltä ja Elle-lehdeltä. Merkin kenkien on tarkoitus saada käyttäjänsä tuntemaan olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi. Tämä päämäärä toteutetaan käytännöllisten ja innovatiivisiten valmistusmenetelmien avulla. Kengät edustavat vaivatonta ruotsalaista tyyliä, joka toimii yhtä hyvin niin arki- kuin juhlapukeutumisessakin.

Minimarket kengät tuovat pukeutumiseen särmää

Minimarketin valikoima on laaja ja monipuolinen. Brändin puumerkki ovat itse suunnitellut värikkäät, rohkeat printit, jotka uudistuvat joka sesonki. Merkin kengät ovat samaan aikaan persoonallisia ja äärimmäisen tyylikkäitä. Nämä kengät ovat siis kaukana tusinatavarasta, ja ne sopivat jokaiselle rohkealle, ennakkoluulottomalle pukeutujalle. Kaikki merkin tuotteet valmistetaan Euroopassa. Minimarket sandaalit tuovat kesäpukeutumiseen katu-uskottavaa särmää. Sandaaleissa leikitellään jykevillä koroilla ja kirkkailla väreillä. Kengät toimivat yhtä hyvin kokomustan asun kuin kukkamekonkin parina. Erityismaininnan ansaitsevat puupohjaiset sandaalit, jotka ovat moderni tulkinta klassisista ruotsalaisista puukengistä. Minimarket Pump kengät ovat jokaisen fashionistan unelma. Kenkien liioitellut muodot, jykevät korot ja rohkeat väriyhdistelmät takaavat sen, että näiden kenkien käyttäjä kerää katseet ja tyylipisteet kotiin.

Materiaalit sopivat pohjoisen säähän

Laatu, mukavuus ja catwalk-tason tyyli ovat Minimarketin ydinajatuksia. Minimarket kengät valmistetaan Euroopassa ja myös sesongeittain vaihtuvat printit, joista on muodostunut brändin tavaramerkki, suunnitellaan oman talon sisällä. Laadukkaat materiaalit ja korkeatasoiset valmistusmenetelmät ovatkin yksi syy siihen, miksi Minimarket on voittanut useita arvostettuja palkintoja. Laadukas nahka on keskeinen osa kenkien tyylikästä ulkomuotoa. Korkokengissä hyödynnetään esimerkiksi puu- ja korkkipohjia. Molemmat ovat luonnonmateriaaleja ja käytössä keveitä ja kestäviä. Ruotsalaisen merkin kengät on suunniteltu pohjoisen vaihtelevia sääoloja ajatellen, ja oikein huollettuina merkin huipputrendikkäitä kenkiä voikin käyttää vuoden ympäri. Nahkakengät on helppo suojata kosteudelta käyttämällä lankkia tai kenkävoidetta. Kenkien jämäkät korot takaavat myös sen, ettei pieniä lätäköitä tarvitsee turhaan säikähtää tai kiertää!

Minimarket kengät netistä Footwayltä

Hemmottele itseäsi! Osta Minimarket kengät Footwayltä. Palveluumme kuuluu tilausten nopea ja ilmainen toimitus, mikä takaa sen, että saat uudet kengät nopeasti käyttöösi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Myöskään virheostoksia ei tarvitse turhaan jännittää, sillä tarjoamme kaikille tuotteillemme jopa 180 päivän palautusoikeuden ja tietysti myös tuotteiden palautus on sinulle aina ilmaista. Tutustu siis rauhassa laajaan valikoimaamme ja anna meidän huolehtia palvelusta - nyt ja tulevaisuudessa!

Ygg
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Wedge Orient
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Wedge wati
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

9 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK