adidas Sport Performance, Miehet, Kengät

187 osumaa

adidas Sport Performance –urheilukengät miehille Footwaylta

Etsitkö uusia juoksukenkiä, sisäpelikenkiä tai kunnon uimasandaaleja? Adidas Sport Performance -kenkämallistosta löydät tarvitsemasi urheilukengät. Malliston yli sadasta eri vaihtoehdosta löydät juuri sinulle sopivat hölkkäkengät, salibandy-kengät sekä monet muut vapaa-ajan kengät. Uimasandaalien klassikko, adidas Sport Performance Duramo Slide, kuuluu luonnollisesti valikoimiimme. Vaativiin maasto-olosuhteisiin adidas Sport Performance on kehittänyt Terrex-malliston. Koripallon pelaajille D. Rose - ja Crazy Ghost -koripallokengät antavat tarvittavaa tukea ja joustoa vauhdikkaassa pelissä, jonka tiimellyksessä suuntaa vaihdetaan nopeasti. Mitä lajia sinä harrastat? Tutustu nyt miesten adidas Sport Performance -merkin jalkineisiin ja tilaa itsellesi uudet upeat urheilu- tai vapaa-ajan kengät!

adidas Sport Performance – urheilukenkiä jo lähes sata vuotta

Adidas tuli maailmalla tunnetuksi vuonna 1954, kun Saksa pelasi yllättäen jalkapallon maailmanmestariksi Bernissä ennakkosuosikkia Unkaria vastaan. Saksan joukkueella oli jaloissaan adidaksen jalkapallokengät ja sateiseksi muuttuneen sään tehtyä pallokentän nurmen liukkaaksi, oli myös kengillä suuri vaikutus pelin kulkuun. Kyseisten maailmanmestaruuskisojen jälkeen adidaksen kolmiraitaiset jalkapallokengät suorastaan vyöryivät jalkapalloharrastajien käyttöön ja siitä lähtien adidas onkin ollut tunnettu ympäri maailman. Adidaksen perustaja Adi Dasslerin työ urheilukenkien parissa oli alkanut jo kolmekymmentä vuotta aiemmin, jolloin hän veljensä kanssa perusti ensimmäisen oman kenkätehtaansa. Jo yrityksensä alkuvaiheessa veljekset valmistivat räätälöityjä kenkiä urheilijoille. Tätä ammattitaitoa ja kokemusta Adi Dasslerin perustama adidas hyödyntää edelleenkin ja adidas Sport Performance -malliston urheilukenkien joukosta jokainen liikkumista harrastava löytää varmasti omaan lajiinsa sopivat kengät.

Laadukkaat adidas Sport Performance -juoksukengät miehille

Adidas Sport Performance -merkin juoksukengistä löydät uusinta suunnittelua ja erinomaiset ominaisuudet lenkkipoluille. Tärkeää on miettiä, millaisella alustalla yleensä juokset ja valita kengät sen mukaisesti. Adidas Sport Performance Supernova -kengistä löydät loistavat vaimennusominaisuudet ja kevyen adidas Sport Performance Energy Boost -mallin pohjan erikoisominaisuudet palauttavat juoksuenergiaa takaisin jokaisella askeleella. Jos tarvitset suojaa akillesjänteeseen kohdistuvaa painetta vastaan, valitse silloin adidas Sport Performance -malli, jossa on Fitcounter-suoja. Kyseisissä juoksukengissä kengän kannan taustakappale on tavallista korkeampi, ja siten se suojaa akillisjännettä. Juoksukenkiä hankkiessa kannattaa aina myös muistaa valita puoli numeroa suurempi koko, sillä juostessa jalka tarvitsee enemmän tilaa.

Tilaa miesten adidas Sport Performance -kengät Footwaylta

Me Footwaylla tarjoamme laajan valikoiman adidas Sport Performance -kenkiä miehille sekä urheiluun että vapaa-aikaan. Valikoimasta löytyvät niin juoksukengät, koriskengät kuin sandaalitkin. Kun olet löytänyt omat adidas Sport Performance -suosikkisi, tee tilaus kätevästi nettikaupastamme ja pian kengät ovat sinulla kotonasi sovitettavana. Tarjoamamme 180 päivän avokaupan ansiosta sinulla on runsaasti aikaa tehdä lopullinen ostopäätöksesi. Mikäli tahdot palauttaa tuotteen, myös se käy helposti ja veloituksetta. Toimitamme tilaamasi tuotteet aina toimituskuluitta ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään, kun sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai tuotteistamme. Toivomme, että viihdyt kenkäostoksilla kanssamme!

Sivu 1 / 4

187 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK