Kangaskengät

9 osumaa

Preppy-tyyliä henkivät Fred Perry kengät

Fred Perry kengät valmistetaan mukavaa istuvuutta ja laadukkaita materiaaleja vaalien. Mikäli preppy-tyyli on sinun juttusi, näillä kengillä viimeistelet muodikkaan asusi! Preppy-tyyli on tunnettu eleganssistaan, sporttisuudestaan sekä vintagen tuntumastaan. Nämä kaikki ominaisuudet kuuluvat valikoimastamme löytyviin Fred Perry kenkiin, jotka kruunaavat asusi, olitpa sitten matkalla juhlimaan tai arkisiin aktiviteetteihin!

Pitkän tien kulkeneen luottomerkin Fred Perry kengät

Tennispelaajat Fred Perry ja Tibby Wegner perustivat yhdessä kuuluisan Fred Perry –vaatemerkin jo vuonna 1952. Kaikki lähti liikkeelle hikinauhan kehittämisestä ja loppu onkin historiaa! Fred Perry on siis tuotemerkki, jolla on kokemusta jo yli 60 vuoden ajalta ja vaatemerkin laatu sekä ajaton tyylikkyys ovat pääteltävissä sen laajasta, maailmanlaajuisesta suosiosta.

Jokaisen tyylin kruunaavat Fred Perry kengät

Fred Perry kengät sopivat yhteen kaikkien asujen kanssa. Valikoimaamme kuuluu niin pelkistettyjä kangaskenkiä kuin myös kylmemmälle säälle sopivia mokkakenkiäkin. Yhdistä Fred Perry tennarit rentoihin farkkushortseihin tai mukaviin chinoihin. Vai miltä kuulostaisi yhdistää ne asuusi pukeutuessasi tyylikkäisiin puvunhousuihin? Näissä kengissä kaikki on mahdollista ja tyylisi pysyy aina huoliteltuna!

Fred Perry kengät verkossa Footwayllä

Tyylikäs kenkävalinta, joka yhdistyy niin arkiseen kuin juhlavaankin asuun: useat ovat löytäneet Fred Perry kengät ja pysyvät niille uskollisina. Liity tyylikkäisiin tiennäyttäjiin ja hanki omat Fred Perry kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

9 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK