Kengät Netistä

90 osumaa

Marstrand - laatua ja tyyliä Ruotsista

Ruotsin länsirannikolta, luonnosta ja merenläheisestä elämäntyylistä inspiraationsa saaneen Marstrandin kokoelmista löytyy laaja valikoima purjehdushenkisiä vapaa-ajan kesäkenkiä klassisista purkkareista sandaaleihin. Kenkien iätön ja rento design huokuu skandinaavista merenrannan elämäntyyliä. Tutustu ja ihastu Marstrandin kenkiin ja hanki omasi tänään!### Purkkarityyli

Purkkari eli purjehduskenkä on matala, yleensä kumipohjainen ja nahkapäällysteinen nauhakenkä. Paksu kumipohja on oiva pitämään laivan kannella liukkaissakin olosuhteissa. Kengän päällinen on luotu kestämään märkiä purjehdusolosuhteita hylkien meren pärskeitä. Varsinaisen purjehduskäytön lisäksi purkkarit on suosittu vapaa-ajan kesäkenkä sopien yhteen esimerkiksi farkkujen, shortsien ja pellavahousujen kanssa.

Luontoa lähellä

Kesäisten purjehduskenkien inspiraatio on lähtöisin Marstrandin taajamasta Ruotsin Länsi-Götanmaalla. Pieni ja idyllinen saaritaajama on tunnettu erityisesti Carlstenin linnoituksesta, jonka siluetti on paikalle tunnusomainen. Samaa tunnusomaisuutta ovat hakeneet myös Marstrand-kenkien suunnittelijat, joita inspiroivat Pohjolan luonto, saaristo, meri ja luonnonvoimat. Jo useiden vuosikymmenten ajan Marstrand on alueen käsityötraditioon nojaten luonut iättömiä kenkiä, joista huokuvat Ruotsin länsirannikon perinteet. Marstrandin tunnettu brändi ja arvostettu skandinaavinen design takaavat merkin jatkuvuuden ja iättömyyden myös vuosikymmeniä eteenpäin.

Kestävyys ja ekologisuus kantavina voimina

Luonnosta inspiraationsa ammentava Marstrand ottaa kestävän kehityksen ja ympäristön vakavasti: Marstrandin kengät on suunniteltu kestämään käytössä pitkän ajan, minimoiden haittavaikutukset ympäristölle koko valmistusprosessin ajan. Kenkien klassinen tyyli on ajaton, huokuen skandinaavista rannikon kesäidylliä. Elegantti tyyli sopii moneen tilaisuuteen ja on aina käytännöllinen ja ajankohtainen, koko perheen kenkä.

Skandinaavista laatua

Skandinaavinen design on tunnettu korkeasta laadusta - saman laatutakuun tarjoaa Marstrand. Marstrandin kengät ostaessasi voit olla varma laadusta ketjun jokaisessa vaiheessa designista ja valmistusmateriaalista aina valmiiseen kenkään asti. Marstrandin yhteistyö paikallisten suutarien kanssa takaa tarkkojen laatukriteerien täyttymisen jokaisen kengän kohdalla.

Kenkä jokaiselle, jokaiseen tarkoitukseen

Marstrand-kengistä löytyy jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen sopiva pari. Sopi tyyliisi sitten loaferi, sandaali tai purjehduskenkä, Marstrandin valikoimista löydät aina itsellesi sopivimmat jalkineet. Marstrandin valikoima kattaa sekä miesten, naisten että lasten purjehduskengät useissa eri väri- ja tyylivaihtoehdoissa hillityistä harmaasta ja ruskeasta värikkäisiin pastellisävyihin ja rohkeaan vihreään ja repäisevään punaiseen.

Marstrand-kengät helposti Footwaylta

Marstrand-kenkien ostaminen sujuu helposti, turvallisesti ja kätevästi Footwayn kautta. Valikoimistamme löydät runsaasti eri malli-, koko- ja värivaihtoehtoja jokaiseen makuun niin naisten, miesten kuin lasten malleistakin. Sivuiltamme Marstrand-kenkien ostaminen on turvallista ja vaivatonta. Kengistä on paljon tietoa ja isot, selkeät kuvat, joista näet yksityiskohtaisesti kengän tyylin, koon ja vastaavuuden makuusi. Tervetuloa shoppailemaan!

355829 Black
FEW LEFT
352797 07 White
FEW LEFT
355388 Navy
FEW LEFT
2 Eye Nbk Petrol
FEW LEFT
Model 3146930
FEW LEFT
355505 Black
FEW LEFT
2711579 Black Black
FEW LEFT
Ph 3-eye Brown
FEW LEFT
90342 Black Black
FEW LEFT
Rough 3-eye Black
FEW LEFT
352798 07 White
FEW LEFT
426840 Black
FEW LEFT
Westbrook Black
FEW LEFT
2710017 Black
FEW LEFT
427226 Black
FEW LEFT
4511483 01 Black
FEW LEFT
9781351 Black
FEW LEFT
279964 Cognac
FEW LEFT
426747 64 Cognac
FEW LEFT
356170 Cognac
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

90 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK