Kengät Netistä

12 osumaa

Viimeisimpiä trendejä henkivät True Religion kengät

True Religion kengät tunnetaan tänä päivänä ympäri maailman muodikkaina, aikansa trendejä seuraavina ja tyylikkäästi muotoiltuina jalkineina. Kenkämerkin mallistoon kuuluu ihastuttavan upeita jalkineita, jotka soveltuvat niin juhliin kuin näyttävään arkeenkin – aina silloin, kun haluat pukea jalkaasi jotain erityistä. Näyttävät, korkokantaiset True Religion kengät on muotoiltu hillityn tyylikkäiksi ja lisäksi maustettu kauniilla yksityiskohdilla.

Farkkumuodista True Religion kenkiin

True Religion on vuonna 2002 perustettu lifestyle-merkki, joka tunnetaan vaatteiden, kenkien ja asusteiden valmistajana. Kaikki alkoi farkkumarkkinoiden valloittamisella heti yrityksen kehitettyä aivan omanlaisensa farkkumallin. Tämän jälkeen yritys on valmistanut ikonisia farkkuja, joita ovat käyttäneet julkkikset ympäri maailman. Myöhemmin True Religion alkoi valmistaa kenkiä, joiden suosio kasvaa kasvamistaan!

True Religion kengät näyttävään arkeen ja tyylikkääseen juhlaan

True Religion on kenkämerkki, joka sopii käytettäväksi moneen tilanteeseen. Nämä laadukkaat, trendikkään upeat kengät sopivat yhtä hyvin yhteen niin tyylikkään juhlamekon kuin rentojen farkkujenkin kanssa – sekä kaikkeen mahdolliseen siltä väliltä. Tyylikkään ajaton värivalikoima mahdollistaa jalkineille helpon yhdisteltävyyden eri asujen kanssa. Nahkaisia True Religion kenkiä suositellaan käsiteltävän nahalle sopivin kenkienhoitotuottein.

True Religion kengät verkossa Footwayllä

Kaunis ja laadukas True Religion ihastuttaa kenkävalikoimassamme hillityn tyylikkäillä sekä yksityiskohdin koristelluilla malleillaan! Onko valintasi True Religion bootsit, vai kenties True Religion sneakerit? Tilaa nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Alsnon Beige
FEW LEFT
Fejan Black
FEW LEFT
Trollharen Brown
FEW LEFT
Björkholmen
FEW LEFT
Basto Navy
FEW LEFT
Bjorkholmen Navy
FEW LEFT
Lagno Navy
FEW LEFT
Lagno Khaki
FEW LEFT
Saxaren Navy
FEW LEFT
Saxaren Red
FEW LEFT
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

12 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK