Kengät Netistä

102 osumaa

Romika

Vuonna 1921 perustettu Romika on saksalainen merkki, joka kuuluu nykyisin Joseph Seibel Groupiin; yhteen vanhimmista ja menestyneimmistä kenkävalmistajista Euroopassa.

Heidän liikkeistään löytyy tyylikkäitä kenkiä, sandaaleja, puukenkiä, saapikkaita, loafereita, lenkkareita jne. sekä miehille että naisille.

Miksi sinun kannattaisi valita Romika?

Romikan monipuolinen valikoima pyrkii tarjoamaan asiakkaille jotain ainutlaatuista jokaiselle päivälle. Heidän tiiminsä yrittää luoda täydellisen yhdistelmän laatua ja tyyliä jokaiseen kenkään, jonka he valmistavat. Heidän tarinansa taustalla ovat saksalaiset perinteet, joita he kunnioittavat yhä tänäänkin!

Romikan pajojen tiukat laatustandardit ja -vaatimukset takaavat, että saat aina sitä, mitä tilaat.

Laatu- ja tyylilupauksia toteutetaan kahden periaatteen voimin: kaikki kankaat ja materiaalit, joita kengissä käytetään, ovat ykköslaatua, mikä takaa laadun ja kestävyyden. He valitsevat aina laadukkaimman nahan ympäri maailman mm. Saksasta, Italiasta, Yhdysvalloista, Ranskasta ja Indonesiasta. Toinen periaate on ajan tasalla pysyminen. Heidän kataloginsa muuttuvat eri kausien mukaan, ja niistä löytyy hienoja ja omalaatuisia malleja joka ikinen kerta. Tämä takaa, että Romikan kaupoista löytyy aina täydellisiä asusteita asuusi.

Mikä erottaa Romikan muista?

Romikan pyrkimykset luoda laadukasta jälkeä eivät todellakaan pääty kankaiden valitsemiseen. He käyttävät monenlaista teknologiaa taatakseen, että tuotteiden laatu on ajan tasalla. He hyödyntävät TEX-Membrane TopDry-TEX-teknologiaa, joka tekee kengistä veden- ja tuulenkestävät mutta hengittävät.

Heidän myyntilistojen kärjestä löytyvät PU-pohjansa tekevät kengistäsi kestävät mutta kevyet, ja mukavan joustavat. Mikään ei myöskään vedä vertoja heidän sivuttaistukea tarjoaville siivekkeilleen ja jalkaystävällisille pohjallisilleen.

Sen lisäksi, että Romika huolehtii asiakkaistaan pakkomielteisesti, brändin tiimi pyrkii myös osaltaan suojelemaan luontoa. Valtaosa kenkien sisäpohjista on tehty osittain kierrätetystä ja ympäristöystävällisestä materiaalista. Näihin kenkiin sujahtamalla autat vähentämään hiilidioksidipäästöjä jopa 55 % per kenkäpari. Tämä on heidän tapansa kantaa kortensa kekoon kestävän kehityksen eteen.

Mikä sitten olisikaan parempi valinta, kuin kengät jotka ovat tyylikkäät, kestävät, mielettömän mukavat ja vielä ympäristöystävälliset?

Sano
FEW LEFT
Retrace
FEW LEFT
Ibiza 73 Black
FEW LEFT
Ibiza 66 White
FEW LEFT
Body Love
FEW LEFT
Sano Damre
FEW LEFT
FEW LEFT
Salina 01 Red
FEW LEFT
FEW LEFT
Milton Black
FEW LEFT
Signet
FEW LEFT
FEW LEFT
Kendra Dark Brown
FEW LEFT
Pixie Black
FEW LEFT
COLORADO OXBLOOD
FEW LEFT
FEW LEFT
Trey Brown
FEW LEFT
Dern
FEW LEFT
Formation CT S1P
FEW LEFT
Sano
FEW LEFT
Lyrical
FEW LEFT
Alec
FEW LEFT
Ibiza 70 Blue
FEW LEFT
Ibiza 86 White
FEW LEFT
Fancy Me
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

102 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK