Lola Ramona Kengät Netistä

93 osumaa

Lola Ramona kengät – unelma ja täyttymys

Lola Ramona kengät ovat tyylikäs, romanttinen, rohkea, hauska, kaunis ja ajaton valinta. Suunnittelun rohkea ja monipuolinen toteutus sekä laadukkaat materiaalit ovat tehdyt ja luodut naiselle – iästä, tyylistä ja asemasta riippumatta.

Intohimoa ja asennetta

Lola Ramona kengät ovat kahden naisen, Lolan ja Ramonan, vuonna 2006 luoma tanskalainen tuotemerkki. Kuten monien muidenkin onnistujien, näidenkin naisten lähtökohta oli oma tarve ja unelma, joka sai heidät perustamaan aivan uudenlaisen kenkäkonseptin. Erikoista on se, että merkillä ei ole varsinaista kohderyhmää – kyse nimittäin on aivan jostakin muusta kuin peruskengistä – kyse on elämänasenteesta. Naisten rohkea ja uniikki visio on toteutettu laadukkaasti ja perusteellisesti. Lola ja Ramona ovat onnistuneet, sillä tuotemerkki on vallannut nopeasti vankkaa jalansijaa markkinoilta. Lola Ramona kengistä huokuu huumori ja leikkisyys, ja kengissä on huomioitu myös käyttömukavuus. Kenkien iloiset ja tarkat yksityiskohdat – rusetit, pilkut ja raidat – ovat aina läsnä. Täyteläiset värit sekä mahtavat mallit ja yhdistelmät ovat silmän ja jalkojen ilona vielä pitkään hankinnan jälkeen. Yhtä tärkeä kuin ulkonäkö on kenkien laatu, käyttömukavuus sekä valinnan helppous – jos olet kerran löytänyt sopivan lestin kenkävalikoimasta, löydät sen helposti uudestaan – lestien mallit on nimetty naisten nimillä, ja ne toistuvat eri variaatioiden kesken aina samoina. Saatavillasi ovat näin naiselliset ihanat kengät, jotka ovat kauniit kuin unelma mutta silti käytännölliset ja kestävät .

Lola Ramona kengät naisen jokaiseen päivään

Lola Ramona kengät ovat taidetta arjessa. Ne ovat kauniita, kestäviä ja käytännöllisiä. Valikoima on laaja, ja se sisältää korkokenkiä, kesäkenkiä, sandaalejä ja saapikkaita. Kaikki ovat naisille tehtyjä kenkiä. Lola Ramona Cecilia on rohkea ja hauska matalapohjainen ja pyöreäkärkinen kenkämalli. Sen tunnusmerkkejä ovat selkeät värit, graafiset kuviot ja kontrastit. Malleja on niin juhlaan kuin arkeenkin, kaupunkiin, marjaan tai teatteriin. Valitse vain itsellesi sopivin. Pintamateriaali ja sisäpuoli on nahkaa, pohja kumia. Lola Ramona Elsie on pyöreäkärkinen 6,5 cm:n korolla varustettu romanttinen ja naisellinen kenkämalli. Sopivan mittainen korko antaa puhtia ryhtiin ja asennetta päivään, ja kenkämallien iloinen väriskaala piristää harmaanakin päivänä. Pintamateriaali ja sisäpuoli ovat nahkaa, pohja kumia. Korkolaput on tehty erikoisen kestävästä kumimateriaalista – Lola Ramona on tehty kestämään jaloissa ja sydämissä.

Laatua ja mukavuutta huippumateriaaleilla

Lola Ramona kenkien pintamateriaali on nahkaa. Myös sisäpuoli on nahkaa. Pyyhi kengät kostealla liinalla ja kuivaa ne käytön jälkeen. Nahka materiaalina tarvitsee hoitoa suhteellisen vähän, mutta säännöllisesti. Nahkaa on hyvä hoitaa siihen sopivilla tuotteilla, jotta se pysyisi pitkään uuden veroisena ja värit säilyisivät parhaiten. Kenkien pohjamateriaali on kumia. Korkolaput on varta vasten naisille tehty. Ne on valmistettu erikoisen kestävästä kumista. Lola Ramona kengät on todellakin tehty kestämään jaloissa ja sydämissä. Kengät on valmistettu erilaisista materiaaleista käyttömukavuutta ajatelleen, jotta jalat eivät väsyisi ja kengät eivät kuluisi liian nopeasti. Myös jalkaa hyvin tukevaan lestiin on panostetu. Käyttökokemus onkin yhtä miellyttävä korolla tai ilman.

Lola Ramona kengät netistä Footwayltä

Osta Lola Ramona kengät Footwayltä. Meiltä saat joustavat maksuehdot, nopean toimituksen sekä ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Footway takaa laajan valikoiman laadukkaita kenkiä erilaisiin käyttötarkoituksiin niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meiltä saat myös erittäin joustavan palautuksen. Voit tilata mieleisesi kenkämalleja ja sovitella niitä rauhassa kotona vaikka koko vaatevarastosi kanssa. Voit kokeilla erilaisia lestejä, kunnes löydät itsellesi parhaiten sopivan. Footwayn kengillä on jopa 180 päivän palautusoikeus – tervetuloa ostoksille!

Angie Black-Multi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Eve Black/white
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ava Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ava Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Coco Cream/black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Alice Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ava Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ava Red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ava Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
June Black/gold
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
June Black Mesh
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elsa Red/white
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Angie Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ava Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elsa Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ava Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Angie P Multi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

93 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK