Loake, Kengät

37 osumaa

Loake – brittiläistä kärkidesignia

Loake on merkki, joka edustaa perinteitä, laatua ja tyyliä. Loakelta löydät klassikkoja, jotka kestävät vuoden toisensa jälkeen ilman, että pohja kuluu tai kenkä mennettää muotonsa. Ajatus jokaisen Loake-mallin takana on tarjota mukava ja hyvin valmistettu kenkä, joka vanhenee arvokkaasti. Yritys on valmistanut korkean laadun ja mukavuuden takaavia saappaita, kenkiä ja saapikkaita yli sata vuotta. Tyylikkäät kengät ovat taanneet Loakelle korkean arvostuksen muiden johtavien kenkämerkkien joukossa myös nykypäivänä, vaikka design on oikeastaan sama kuin sata vuotta sitten: klassinen, ajaton ja konstailematon.

Muodikkaat kengät on luotu brittiläisistä perinteistä

Loake on synonyymi perinteille, mikä tarkoittaa, että sekä muotoilu että laatu ja mukavuus ovat varmistettuja. Suurin osa malleista valmistetaan klassisissa väreissä, kuten mustana, ruskeana ja harmaana, mikä saa kengät sopimaan joka asuun. Tietysti on myös poikkeuksia. Jos haluat ilmaista itseäsi ja rakastat värikkäitä kenkiä, löydät Loaken mallistoista myös paljon herkkuja. Loake valmistaa kenkiä nahasta ja mokasta, joten ne sopivat myös pehmeämpää Oxford-tyyliä etsivälle.

Tukevista armeijasaappaista muodikkaisiin kenkiin

Loake on englantilainen yritys, joka perustettiin 1880 Northamptonshiressa veljesten Thomas, John ja William Loaken toimesta. Aluksi tehdasta kutsuttiin nimellä Unique Boot Factory, ja se valmisti maastosaappaita brittiläiselle armeijalle. Loake avasi ensimmäisen kenkäkauppansa vasta 130 vuotta myöhemmin, vuonna 2011, Lontoon keskustaan. Samalla kun liike avattiin Loaken täytyi muuttaa suurempaan varastohalliin, sillä kenkien valtava kysyntä tarkoitti, että kenkiä alettiin valmistaa paljon enemmän. Tänä päivänä Loake myy brittiläisiä perinteitä hyödyntäen muodikkaita kenkiä yli 50 maassa. Loake on valmistanut yli 50 miljoonaa paria kenkiä avattuaan ensimmäisen tehtaansa 1800-luvulla.

Löydä Loake-kengät osoitteesta Footway.fi

Footwaylla on laaja valikoima Loake-kenkiä. Klassinen tyyli sopii kaiken ikäisille, eikä ole ihme, jos näitä kenkiä näkee ympäri maailman! Korkea laatu ja aito käsityö kuvaavat parhaiten Loaken tarjontaa, jonka löydät Footwaylta.

201
ALE
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Mitchum
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hyde Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
205
MUUTAMA JÄLJELLÄ
202 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

37 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK