adidas Sport Performance, Lapset, Kengät

416 osumaa

adidas Sport Performance lasten kengät Footwaylta

Mikä on urheilumaailman kantava voima? Tietysti adidas. Korkealaatuisia urheiluvaatteita ja -kenkiä valmistava adidas tarjoaa urheiluvarusteita kaikenikäisille, lapsista lähtien aina huippu-urheilijoihin saakka. Korkealuokkaisen laadun yhdistyessä hienosäädetyn teknologian kanssa lopputulos on innovatiivista suunnittelua ja ajatonta designia. Lasten adidas Sport Performance -kengät sopivat jokaisen aktiivisen lapsen moneen menoon.

Lasten adidas Sport Performance -kengät – taattua laatua vuosikymmenten kokemuksella

Adi Dassler, joka on adidaksen luoja, rekisteröi yrityksensä Saksassa jo vuonna 1949. Kaikki alkoi kengistä, ja kysyntä Adin siihen aikaan erikoisesti valmistamille kengille kasvoi nopeasti. Stan Smith, Mohammad Ali ja Lionel Messi ovat vain muutamia maailmanluokan urheilutähtiä, jotka ovat tehneet uransa huippusuorituksia adidaksen kengissä. Aitous huokuu jokaisessa adidaksen valmistamassa urheilukengässä ja kestävyys on aivan omaa luokkaansa. adidas Performance on kenkäsarja, joka sai alkunsa 1990-luvulla, kun adidas päätti jakaa mallistonsa kolmeen eri osaan; Performance, Originals ja Style Essentials. Performance on lähtökohtaisesti suunniteltu urheilijalle ja aktiiviseen elämäntyyliin sopien. adidas Performance -kengät on valmistettu liikkumiseen,harjoitteluun, aktiviteetteihin ja tulosten saavuttamiseen. Tyylikkäät ja mukavat adidas Sport Performance lasten kengät on alunperin valmistettu pelikenttiä silmällä pitäen, mutta toimivat yhtä hyvin myös arkikenkinä ihan jokaiselle mukavuutta rakastavalle lapselle.

Lasten adidas Sport Performance - liikkumista tyylillä

adidas on kehittänyt Sport Performance -mallistonsa parantamaan urheilusuorituksia. Tämän lisäksi adidas on tuonut oman Sport Performance -mallistonsa myös lasten vilkkaille jaloille ja nämä kengät ovatkin suorastaan loistava valinta aktiiviselle lapselle. Lasten mallissa dominoivat upean värikkäät mallit, kuten FB S-Flex ja Counterblast. Neonkeltaiset nauhat keräävät varmasti osakseen katseita ja ihastelua. Riippumatta siitä etsitkö kenkiä lapsellesi juoksemista, koripalloa tai kuntosalia varten, adidas Sport Performance tarjoaa lasten kengät lähes kaikkeen liikuntaan sopien. Urheilullisesta valikoimasta löydät kenkiä moneen aktiviteettiin, useassa mallissa ja monessa eri värissä. adidaksen kengissä voit tuntea laadun, ainutlaatuisen tekniikan ja innovatiivisen muotoilun joka askeleella. Ja vaikka lasten adidas Sports Performance -kengät onkin ensisijaisesti suunniteltu urheiluun, ei mikään estä käyttämästä näitä tyylikkäitä urheilutennareita myös kaupungilla! Footwaylta löydät laajan valikoiman klassisia mustia juoksukenkiä ja pirteän pinkkejä tennareita. Sport Performance valmistaa myös mukavia sandaaleja rannalle ja uimahalliin.

Osta adidas Sport Performance lasten kengät netistä Footwaylta

Me Footwaylla rakastamme tyylikkäitä urheilukenkiä ja adidas Sport Performance on vahva suosikkimme! Footwaylta löydät laajan valikoiman lasten Sport Performance -urheilukenkiä, joista tulee nopeasti lapsesi uudet lempikengät! Footwaylta löydät uudet adidas Sports Performance -kengät kaikenikäisille lapsille. Ja kukapa ei innostuisi liikkumaan uusissa upeissa kengissä? Footwaylla ostaminen on helppoa ja joustavaa. Meiltä ostaessasi saat maksuttoman toimituksen, 180 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Onko sinulla kysyttävää adidas Sport Performance -kengistä? Ota silloin yhteyttä mukavaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään juuri oikean kengän löytämisessä. Ilahduta lastasi ja osta uudet adidas Sport Performance lasten kengät Footwaylta jo tänään!

Sivu 1 / 7

416 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK