Lacrosse, Kengät

23 osumaa

Laadukkaat Lacrosse kengät vaativaankin makuun

Lacrosse kengät tarjoavat parasta laatua jalallesi säähän kuin säähän. Hanki jalkaasi erittäin mukavat kengät, joilla pärjäät vaativimmissakin olosuhteissa ja keleissä. Tämä kenkä ei pientä kuraa tai vettä pelkää!

Ulkoilevan ihmisen kenkä

LaCrosse Footwear, Inc. perustettiin vuonna 1897 Wisconsinin osavaltiossa La Crossen kaupunkiin paikallisen kumitehtaan yhteyteen. Yhtiö valmistaa pääasiallisesti maatiloille, rakennustyömaille, metsästykseen ja muuhun ulkoilmaelämään tarkoitettuja kumisaappaita ja muita jalkineita. Lacrosse kengät ovat laadukkaita ja mukavia käyttää. Footway- verkkokauppa tarjoaa todella laajan valikoiman, josta varmasti löytyy omaan jalkaan ja käyttötarkoitukseen sopiva kenkä. Tarvitset sitten kovaan työkäyttöön kestävää ja turvallista kenkää tai tukevaa ja mukavaa kenkää vaellukselle, löydät juuri oikean kengän Footwayn Lacrosse kenkien valikoimasta. Esimerkiksi Lacrosse Ridgetop on laadukas ja tukeva talvikenkä, jossa on nahkainen varsi ja vedenpitävää kumia alaosassa. Footwaylta saat hankittua Lacrossen kengät nopeasti ja tuotteissa on ilmainen toimitus ja palautus ja huikea 180 päivän palautusoikeus!

Lacrosse kengät - parhaat vesikeliin!

Lacrosse tarjoaa valtavan valikoiman erityylisiä kenkiä. Valikoimasta löytyy mukavia ja laadukkaita kenkiä esimerkiksi vaelluskengistä, työkenkiin ja kumisaappaisiin. Lacrosse kumisaappaat ovat trendikkäitä, mukavia käyttää ja niitä on saatavilla Footwayn verkkokaupasta moneen tyyliin sopivana. Lacrosse Hampton on trendikäs peruskumisaapas, josta löytyy monia eri malleja, sekä miehille, että naisille. Hampton- mallissa on tukea antava lasikuituvahvistus, joka on sijoitettu jalkaholvin alle. Saappaasta löytyy myös EVA-pohjallinen, joka tarjoaa vaimennusta kumisen välipohjan lisäksi. Kumi on normaalia kumia kevyempää ja pehmeämpää siihen puhalletun ilman ansiosta ja se tekee saappaasta kevyemmän ja mukavamman jalkaan. Kumisaappaat saat nopealla toimituksella Footwayn verkkokaupasta. Ilmainen toimitus ja palautus mahdollistavat tuotteen sovituksen helposti myös kotioloissa.

Parhaat kengät tehdään laadukkaista materiaaleista

Oletko kyllästynyt tusinatavarana tuottettuihin kumisaappaisiin, joissa on reikä heti ensimmäisen käytön jälkeen? Tai talvikenkiin, jotka eivät loskakelillä kuitenkaan tarjonneetkaan lupaamaansa vedenkestävyyttä? Lacrosse kengät ovat huippulaadukkaat, sekä niissä käytettyjen materiaalien osalta,että jalkineen viimeistelyn osalta. Lacrossen kumisaappaissa on lisätty kumia välipohjaan tarjoamaan vaimennusta. Kyseinen kumi on normaalia kumia kevyempää ja pehmeämpää, koska siihen on puhallettu ilmaa joukkoon. Kumisaappaissa on käytetty myös EVA-pohjallisia tarjoamaan lisävaimennusta. Buutsien varsissa käytetty materiaali on useimmiten nahkaa ja siihen on lisätty kuminen alaosa vedenpitävyyden lisäämiseksi. Talvikengissä on sisäpuolelle laitettu 9 mm paksu Thinsulate sisävuori, jonka pehmeä karva on mukava ja lämmin jalkaan. Talvikengän ulkopohjassa käytetty kuviointi on niin sanottu traktorikuvio, joka lisää pitoa liukkailla ja epäsäännöllisillä pinnoilla kävellessä. Footway toimittaa laadukkaat kengät nopeasti ja edullisesti kotisovellesi.

Lacrosse kengät netistä Footwayltä

Tarvitsetko laadukkaat kengät, jotka kestävät käytössä? Osta Lacrosse kengät Footwayn verkkokaupasta niin saat taattua, kestävää laatua, parhaaseen hintaan ja nopealla toimituksella. Kengissä on huikea 180 päivän palautusoikeus, joka mahdollistaa tuotteen sovittamisen mukavasti kotona. Footwayn asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa, jos sinulle tulee jotain kysyttävää tuotteista tai tilauksesta. Footwaylla on ilmainen toimitus ja palautus, joten tilaamisesta ei aiheudu sinulle mitään ylimääräisiä lisäkuluja.

Sivu 1 / 1

23 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK