Kengät Netistä

316 osumaa

DC-shoes tarjoaa hyvän pidon laudalla

DC-shoes on pohjimmiltaan skating-merkki, joka on saanut alkunsa urbaanista, katujen ja kerrostalojen sävyttämästä lautakulttuurista. Aina siitä lähtien, kun Damon Way ja Ken Block perustivat merkin vuonna 1994, skeittausta ja urbaania kulttuuria kohtaan tunnettu intohimo on kyllästänyt kaikki merkin tuotteet ja useat ammattilaisskeittarit ovatkin olleet osallisina merkin kehityksessä ja menestyksessä. Siitä huolimatta, että kengät on kehitetty aivan erityisesti rullalautailun huippukengiksi, muoti ja tyyli ovat aina olleet mukana niiden luomistyössä – tästä syystä kenkiä käyttävät skeittarien lisäksi myös muut, jotka rakastavat urbaania, käytännöllistä, mutta samalla upeaa tyyliä.

Mukavat, coolit, urbaanit – laudalla ja maassa

Sinun ei tarvitse olla ammattilaisskeittari ymmärtääksesi DC-shoesin kenkien viehätyksen. Yhdessä rentojen farkkujen ja enemmän tai vähemmän yksinkertaisen t-paidan kanssa nämä kengät ovat täydelliset luomaan juuri oikean kaupunkifiiliksen. Jos lisäksi haluat hyvän pidon kävelemälläsi alustalla, näiden kenkien pohjat on suunniteltu tarjoamaan juuri se. Kaiken lisäksi nämä miellyttävät kengät pitävät sinut mukavasti jaloillasi koko päivän.

Ylpeä skateboarding-sponsori

DC-shoes syntyi kalifornialaisella Huntington Beachilla ja nousi nopeasti urbaanien streetstyle-piirien suosioon. Yksi alan jäteistä, Quiksilver, huomasi merkin menestyksen, osti sen vuonna 2004 ja tänä päivänä DC-shoes onkin yksi sen päämerkeistä. Tänä päivänä yritys valmistaa – kenkien lisäksi – myös laukkuja, lippalakkeja, paitoja ja asusteita. DC-shoes sponsoroi sekä ammattilais- että amatööriliigoissa lukuisia skeittareita, joihin kuuluvat mm. Colin McKay, Josh Kalis, Danny Way ja monet muut. Yritys on todella aktiivinen myös lumilautailussa ja motocrossissa.

DC-shoes netistä Footwaylta

Meiltä Footwaylta löydät runsaasti eri malleja laajasta DC-shoes -valikoimastamme. Tennarit, joko korkea- tai matalavartiset, ovat yleisin malli. Yhteistä kaikille on tyylikäs, urbaani tyyli, korkea laatu ja hyvä tuntuma. Löydät valikoimastamme useita eri värejä ja malleja, jotka voivat puhutella omaa tyylitajuasi. Jos taas haluat löytää tyylikkäät kengät – jotka eivät ole 'vain' kengät – valikoimassamme on paljon löydettävää.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 6

316 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK