Kuvioitu, Kengät

423 osumaa

Kuviolliset kengät Footwaylta

Kesäisiä kukkia, rohkeita eläinprinttejä, trendikästä marmorointia, ajattomia raitoja, abstrakteja viivoja ja kuvioita… Kuviollisia kenkiä löytyy jos jonkinmoisia. Me Footwaylla olemme koonneet yhteen yli 1000 paria erilaisia kuviollisia kenkiä, jotka sopivat moniin erilaisiin tyyleihin ja tilanteisiin. Olipa sitten hakusessa värikkäät treenikengät, piristävät työkengät tai vaikkapa talvikengät pienellä twistillä, Footwayn valikoimasta löydät etsimäsi. Kuviot voivat olla kengässä joko vain pienenä yksityiskohtana, tai koko päällinen voi olla reippaasti samaa kuviota. Yhdessä kengässä voi myös löytyä erilaisia kuvioita, ja trenditietoinen valitsee kengät, joiden korko tai pohja on kuvioitu!

Myös kuviolliset kengät tarvitsevat säännöllistä huoltoa

Kuvioita ja värejä enemmän kenkien hoito-ohjeisiin vaikuttaa luonnollisestikin niiden valmistusmateriaali. Esimerkiksi mokkanahka ei pidä vedestä, ja mokan puhdistamiseen tulisikin aina käyttää joko pehmeää kenkäharjaa tai kangasta, kun taas synteettisiä materiaaleja uskaltaa puhdistaa reippaammin kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Yhteistä kaikille materiaaleille ja kenkämalleille on kuitenkin se, että jalkineiden säännöllinen hoitaminen pidentää niiden käyttöikää. Yksinkertainen likaa ja vettä hylkivän suoja-aineen käyttö ja säännöllinen puhdistaminen pitää kengät siisteinä ja aina valmiina käyttöön. Tärkeää on myös antaa kenkien kuivua huoneenlämmössä, jos ne sadesäällä tai vaikkapa veneillessä pääsevät kastumaan. Säännöllinen kenkien hoitaminen on yllättävän helppo ottaa osaksi arkirutiineja, ja kun ohjeet ja välineet ovat oikeat, ei puhdistamisessa mene kauan. Ota tavaksi hoitaa kuviollisia kenkiäsi säännöllisesti ja pidennät niiden käyttöikää.

Kuviolliset kengät tekevät asusta kuin asusta kiinnostavamman

Kuviolliset kengät ovat usein asun keskipiste, vaikka eivät geometrisessa mielessä asun keskellä sijaitsekaan. Värikkäät kukat tai railakas leopardiprintti erottautuu edukseen yhdessä neutraalin asun kanssa, olipa sitten kesä tai talvi. Rohkeampi pukeutuja yhdistelee myös kuvioita keskenään – kesällä voi raidallisten kangastossujen pariksi pukea vaikkapa ruudulliset shortsit, ja syksyllä kuviolliset nilkkurit sopivat erinomaisesti yhteen kuviollisen mekon tai paidan kanssa. Jos haluat asuusi pienen twistin, mutta kirkkaan värit eivät ole sinun juttusi, löytyy valikoimastamme paljon myös täysin mustavalkoisia, kuviollisia kenkiä. Esimerkiksi seeprakuosiset kengät sopivat hyvin kokomustan asun kanssa vaikka toimistoon, ja klassinen mustavalkoruutu on puolestaan jännittävä kenkävalinta rennompiin juhliin niin miehille kuin naisillekin.

Tilaa itsellesi uudet kuviolliset kengät Footwayn laajasta valikoimasta!

Yli tuhannen kengän valikoima saattaa tuntua melko hurjalta. Tästä syystä olemme kehittäneet kätevän hakutyökalun, joka helpottaa hakuprosessia huomattavasti. Sivuston vasemmassa laidassa voit rajata valikoimaa esimerkiksi värin, kengän koon tai mallin mukaisesti, ja saat esiin vain juuri sellaisia kenkiä, kuin etsitkin. Tilaaminen on näppärää ja nopeaa, ja laitamme tilauksesi matkaan mahdollisimman pikaisesti. 180 päivän avokaupan ansiosta voit kokeilla kenkiä oman kotisi rauhassa, yhdessä kaikkien suosikkiasujesi kanssa. Haluamme, että asiakkaamme ovat 100% tyytyväisiä ostopäätökseensä, ja siksi tarjoamme myös helpon ja maksuttoman palautuksen. Me tosin uskomme, että Footwaylta löydät uudet, kuviolliset suosikkikenkäsi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Beat
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bambi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Model 28353
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
1-1-28333-20
MUUTAMA JÄLJELLÄ
435701
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 8

423 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK