Korkeakorkoiset Avokkaat

358 osumaa

Korkokenkä – klassikko josta on lukemattomia muunnelmia

Korkokengät ovat luonnollinen valinta muotitietoisille naisille, jotka haluavat tuntea olonsa erityisen upeaksi juhlissa. Onkin totta, että tyylikkäät kengät ovat usein se viimeinen silaus, jota lähes täydellinen asu kaipaa. Rennompaa tyyliä varten taas on saatavilla tyylipuhtaita, leveämpikorkoisia muunnelmia, jotka sopivat hyvin yhteen esim. kellohelmaisen hameen tai matalavyötäröisten farkkujen kanssa. Korkeammat korot sen sijaan yhdistetään ylellisyyteen, glamouriin ja juhlaan. Voitkin valita ylellisen designin, shabby chic -tyylisen tai klassisen mallin, joka on aina muodikas.

Kenkä, joka sopii joka tyyliin ja makuun

Täyttääkseen korkokengän kriteerit kengän koron tulee olla vähintään 7 cm korkea. Käyttömukavuudesta on kuitenkin ajan myötä tullut yhä tärkeämpi tekijä. Nykyään tehtaat käyttävätkin pehmeämpiä materiaaleja ja parempaa designia, joiden ansiosta korkokengissä liikkuminen tuntuu vähintäänkin yhtä mukavalta kuin tennareissa. Valtava valikoima käsittää mm. nilkkureita, sandaletteja, avokkaita ja kiilakorkosaapikkaita useissa eri muodoissa ja väreissä. Neutraalit värit musta, ruskea ja beige sopivat hyvin asialliseen työasuun tai klassisesti leikattuun hameeseen, joka on yhdistetty suloiseen puseroon tai kauluspaitaan. Elegantit avokkaat taas tekevät iltapuvusta täydellisen asukokonaisuuden ja sellaiset tulisikin löytyä jokaisen muotitietoisen naisen vaatekaapista.

Korot pitkillä perinteillä

Korkea- ja kapeakorkoisia kenkiä valmistettiin aatelista yläluokkaa varten jo 1500-luvulla ja silloin niitä käyttivät sekä miehet että naiset. Erikorkuisilla ja -muotoisilla koroilla varustettuja kenkiä ei kuitenkaan alettu valmistaa kuin vasta 1800-luvun puolivälissä ja 1900-luvulle siirryttäessä trendit muuttuivat dramaattisesti. 1930-luvulla suosiossa olivat matalat, sirot korot. Sitten 1950-luvulla Christian Dior mullisti muotimaailman vamppimaisilla piikkikoroillaan. Tänä päivänä korkokenkien ystävät taas voivat valita monien eri tyylien ja muotojen joukosta. Säännöt siitä, miltä korkokengän tulisi näyttää, on heitetty romukoppaan jo kauan sitten. Nyt onkin tärkeintä, että viihdyt koroissasi, olipa valintasi sitten korkeat sandaletit tai matalat puukengät.

Korkokengät Footwayltä

Footwayllä on laaja valikoima korkeakorkoisia kenkiä joka tyyliin ja makuun. Löydät meiltä paljon tyylikkäitä malleja merkeiltä Rieker, Vagabond ja Steve Madden, sekä runsaasti muiden merkkien kenkiä. Korkeille koroille on entistäkin enemmän kysyntää ja Footwayllä saat helposti täysosuman!

Tadeo Bone
FEW LEFT
Vanamo
FEW LEFT
SC051 Rosso
FEW LEFT
Rina
FEW LEFT
SC-Ambra
FEW LEFT
Beat
FEW LEFT
FEW LEFT
BL 095
SALE
431609
FEW LEFT
Stay In Line
FEW LEFT
Ashley Black Nappa
FEW LEFT
Sugar Hiccup
FEW LEFT
Model 895153-06
FEW LEFT
Chiwav
FEW LEFT
BL 450
SALE
BL 250
SALE
Lyell
SALE
Pout
SALE
Sivu 1 / 6

358 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK