Avokkaat

485 osumaa

Tyylikkäät avokkaat joka tilaisuuteen

Avokkaat sopivat useimpiin tilaisuuksiin – voit käyttää mustia, hillittyjä kenkiä töissä, mutta voit myös stailata ne niin, että ne sopivat mihin tilaisuuteen tahansa. Valkoiset avokkaat taas sopivat jopa häissä käytettäviksi. Avokkaita on tarjolla erikorkuisilla koroilla, joten ne sopivat niin erityisiin tilaisuuksiin kuin arkikäyttöönkin. Jos haluat tyylikkäät työkengät, voit valita matalakorkoisemmat avokkaat, jotta jaksat olla jaloillasi tarvittaessa koko päivän.

Avokkaat ovat klassikko

Avokkaat ovat saavuttaneet klassikon maineen hyvästä syystä – ne ovat loputtoman mukautuvat. Ne ovat samalla sekä klassiset että tyylipuhtaat. Voit yhdistää avokkaat helposti mihin tahansa asuun. Jos työskentelet toimistossa, haluat kenties tummat, matalampikorkoiset avokkaat, jotka näyttävät vakavasti otettavilta kyseisessä ympäristössä. Vaaleammat avokkaat taas yhdistyvät helposti kesäisempiin vaatteisiin, tai jopa farkkuihin retrolookin aikaansaamiseksi. Avokkaita on ollut saatavilla 1900-luvun alkuvuosilta lähtien ja ne ovat aina yhtä modernit, sillä niiden design on yksinkertainen, mutta helposti päivitettävä.

Avokkaat – miehiltä naisille

Kun kenkiä, jotka olivat tyyliltään samanlaiset kuin avokkaat, alettiin alun alkaen käyttää, käyttäjinä olivat miehet. 1800-luvulla avokkaat olivat ylempiluokkaisten miesten vakiokengät ja ne olivat sitä aina 1900-luvun alkuun saakka – vaikka korko madaltuikin asteittain. Naiset alkoivat käyttää avokkaita 1900-luvun alussa ja sen jälkeen niistä on tullut klassikko, joka on seurannut eri trendejä ja saanut osakseen jatkuvia päivityksiä. Englanniksi näitä kenkiä kutsutaan nimellä 'court shoe', joka kertoo hoviväen käyttäneen niitä. Yleensä ne on valmistettu nahkasta, mutta ne voivat myös muodostaa osan tanssiaisasua ollen usein tällöin kimaltelevia ja värikkäitä.

Tyylikkäät avokkaat – netistä Footwaylta

Footwaylla on kaikentyyppisiä avokkaita. Sinun on helppo etsiä omasi valikoimastamme, sillä etsit kenkiä suoraan haluamallasi koolla. Valikoimassamme on kaikkia värejä ja korkojen korkeuksia, joten löydät helposti etsimäsi tyyppiset kengät riippumatta siitä, mihin tilaisuuteen kenkiä tarvitset. Voit etsiä kenkiä myös koron korkeuden perusteella, jos etsit kenkiä joilla voit kävellä koko päivän ilman, että jalkasi tai selkäsi kipeytyvät. Footway tekee kenkien ostamisesta helppoa, olipa tilaisuus mikä tahansa.

Harlem Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tianshan
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 9

485 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK