KMB, Kengät

7 osumaa

KMB kengät naisille

KMB valmistaa kauniita naisten kenkiä yli 30 vuoden perinteellä. Tämä espanjalainen merkki luottaa kenkien suunnittelussa tekijöiden vankkaan ammattitaitoon ja laadukkaisiin valmistusmateriaaleihin. KMB kengät ovat upea yhdistelmä espanjalaista tyyliä ja laatua.

Ajatonta espanjalaista tyyliä

KMB perustettiin Espanjassa vuonna 1980. Laadukkaat naisten kengät ovat olleet merkin kulmakivi alusta asti. Brändin taustalla vaikuttaa usean sukupolven suutariperinne, jonka ansiosta KMB kengät ovat aina laadukkaita ja intohimolla valmistettuja. Tiimi rautaisia ammattilaisia valmistaa merkin upeat kengät Espanjassa vielä tänäkin päivänä. Yli kolmenkymmenen vuoden perinteistään huolimatta kengät ovat trendikkäitä ja lainaavat vaikutteita kuumimmista catwalk-uutuuksista. Samalla merkin kengissä käytetyt laatumateriaalit ja klassinen muotoilu pitävät huolen myös siitä, että kaikki naiset löytävät monipuolisesta valikoimasta juuri omaan tyyliinsä sopivat kengät. Merkki julkaisee joka sesonki uuden malliston tredikkäitä kenkiä ja pitää samalla niiden rinnalla joukon ajattomia klassikkokenkiä. KMB valmistaa vuosikymmenten kokemuksella kenkiä kaikenikäisille naisille, jotka uskaltavat elää itsensä näköistä elämää.

KMB kengät ovat trendikkäät

KMB tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä naisten kenkiä. KMB Lago saappaat ovat muodin aallonharjalla. Kenkien jykevä korko takaa mukavuuden ja pidon liukkaillakin keleillä. Pääosassa näissä kengissä on kuitenkin kiistatta niiden supertrendikäs ulkonäkö. Jykevät kengät toimivat loistavasti farkkujen kanssa, sillä ne lisäävät ryhtiä rennoimpaankin asuun. Toisaalta kengät tuovat jämäkän lisän myös herkkään juhlapukeutumiseen, jossa särmikkäät jalkineet toimivat hauskana kontrastina. KMB Topo ballerinat ovat täydelliset kengät lämpeneviin kevätpäiviin. Nämä kengät ovat vastustamattoman kevyet ja helpot jalassa, joten ne toimivat hyvin myös arkikenkinä tai vaikka rennolla kaupunkilomalla. Myös kenkien yhdisteleminen on helppoa, ja väreissä riittää huikeasti valinnanvaraa. Yhdistä vaikkapa käärmekuvio arkisiin farkkuihin tai kokeile hillittyä beigeä kirkkaan mekon parina!

Laadukas nahka viimeistelee kengät

Ensiluokkaisten materiaalien hyödyntäminen on ollut yksi KMB:n keskeisimpiä arvoja koko merkin 30 vuotisen historian ajan. Niinpä merkin kengät eivät olekaan mikään turha heräteostos vaan enemmänkin pitkäaikainen sijoitus. Oikein huollettuna näistä kengistä on nimittäin iloa useiden vuosien ajan. KMB kengät valmistetaan pääasiassa nahasta, jota ovat käsitelleet kokeneet suutarit. Useissa merkin korkokengissä hyödynnetään puupohjaa, joka takaa keveän askelen ja persoonallisen tyylin. Kenkien nahka on hyvä käsitellä likaa ja kosteutta hylkivällä suojalla säännöllisesti. Esimerkiksi erilaiset kenkälankit ja -voiteet toimivat tässä tarkoituksessa hyvin. Voit poistaa tahrat kengistä kostealla liinalla. Mallistosta löytyy myös mokkakenkiä, jotka kannattaa kuivaharjata puhtaaksi katupölystä ja muusta liasta. Mokalle paras suoja on kosteutta hylkivä suihke.

KMB kengät netistä Footwayltä

Etsitkö uusia kenkiä? Osta KMB kengät Footwayltä. Me tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelun, johon kuuluu aina ilmainen toimitus ja palautus kaikille tilauksille. Takaamme myös 180 päivän palautusoikeuden koko valikoimallemme, jotta sinulla on kotona varmasti tarpeeksi aikaa harkita ostostasi kaikessa rauhassa. Löysitkö jo täydelliset kengät ja haluaisit ottaa ne käyttöön saman tien? Ei hätää! Palveluumme kuuluu myös tuotteiden nopea toimitus. Tervetuloa ostoksille Footwaylle myös jatkossa!

Lago
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lago
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fabia
MUUTAMA JÄLJELLÄ
T086 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Janet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Topo
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Yoelta
ALE
Uutuudet
Lago
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Yoelta
ALE
Topo
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Janet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lago
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fabia
MUUTAMA JÄLJELLÄ
T086 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

7 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK