Keltainen, Kengät

180 osumaa

Keltaiset kengät tuovat piristystä niin arkeen kuin juhlaankin

Keltainen on kevään, kesän, auringon ja toivon väri. Kirkas keltainen auttaa tekemään asusta kuin asusta raikkaan ja piristävän. Kirkkaan keltainen vaate voi kuitenkin tuntua hieman rajulta, jos on yleensä käyttänyt maanläheisempiä värejä ja haluaa asuunsa vain pientä piristystä. Tästä syystä värikkäät kengät ovat oiva tapa tuoda hieman hauskuutta asuun. Ja jos kirkkaan keltaiset kengätkin tuntuvat ainakin alkuun turhan suurelta väriloisteelta, valittavanasi on paljon erilaisia keltaisen sävyjä. Me Footwaylla olemme koonneet yhteen valikoiman erilaisia keltaisia kenkiä haaleasta, lähes beigestä keltaisesta aina murrettuun, sinappiseen keltaiseen.

Oikealla huolenpidolla keltaiset kengät loistavat pidempään

Mitä paremmin pidät kengistäsi huolta, sitä pidempään saat nauttia niistä – tämä on fakta. Säännöllinen puhdistaminen auttaa pitämään kengät aina valmiina käyttöön. Oikea hoitorutiini riippuu pitkälti kenkien materiaalista. Nahka hylkii luonnostaan vettä jonkin verran, kun taas mokkanahka ei kestä vettä, ja mokkakenkien puhdistamiseen tulisikin aina käyttää ainoastaan joko mokkaharjaa tai pehmeää kangasta. Vaikeampiin tahroihin löytyy erityisiä mokkamateriaalille sopivia puhdistusaineita. Synteettiset materiaalit puolestaan kestävät yleensä hieman voimakkaampaa puhdistamista, tosin usein veteen kostutettu liina ja mieto pesuaine riittävät. Likaa ja vettä hylkivät suojausaineet auttavat vähentämään puhdistamisen tarvetta, ja pitävät kengät siisteinä pidempään. Näillä keinoin pidät myös keltaiset kengät kirkkaan loistavina, niiden materiaalista riippuen!

Erilaiset keltaisen sävyt erilaisiin tilanteisiin

Keltaisista kengistä monille tulee varmasti ensimmäisenä mieleen kumisaappaat. Ja mikä piristäisikään harmaan sateista syysiltaa enemmän kuin loistavan keltaiset kumpparit? Kesäisessä mustikkametsässäkin erottuu paremmin, kun jalassa paistavat kirkkaan keltaiset, aurinkoiset kengät. Keltaisia kenkiä on kuitenkin olemassa muissakin malleissa, ja ne sopivat erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Talvella lähes kulttimainetta nauttivat Timberlandit ovat tunnettu nimenomaan keltaisesta väristään. Kesän juhliin puolestaan on monia erinomaisia keltaisia vaihtoehtoja niin miehille kuin naisillekin: sandaletteja keltaisilla koristeilla, kokokeltaisia korkokenkiä ja purjehduskenkiä keltaisilla yksityiskohdilla – ja tässä on vain muutama esimerkki! Keltainen ansaitsee olla asun keskipiste, ja siksi muuhun asuun sopii jokin neutraali väri, kuten valkoinen tai beige. Syvän siniset farkut ja keltaiset kengät ovat myöskin takuuvarma tyylivalinta!

Piristä itseäsi tilaamalla keltaiset kengät Footwaylta!

Haluamme tehdä kenkien ostamisesta helppoa, hauskaa ja nopeaa. Footwayn hakutyökalun avulla voit rajata tuhansien kenkien valikoimaamme esimerkiksi koon, mallin tai värin mukaan. Näin löydät unelmiesi kenkäparin entistä vähemmällä vaivalla! Löydät kätevän hakuvalikon sivustomme vasemmasta laidasta. Löydettyäsi sopivat kengät voit tilata ne vain muutamalla klikkauksella, ja me toimitamme tilauksesi sinulle mahdollisimman pikaisesti. 180 päivän avokauppa takaa sinulle paljon aikaa kenkien sovittamiseen – voit testata niitä oman kotisi rauhassa vaikka kaikkien suosikkiasujesi kanssa! Koska haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostoksiisi, tarjoamme helpon ja maksuttoman palautuksen kengille, jotka eivät vastaa odotuksiasi. Olemme kuitenkin varmoja, että laajasta valikoimastamme löydät uudet keltaiset lempikenkäsi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 4

180 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK