Keds, Kengät

27 osumaa

Tennarit ja vapaa-ajan kengät Kedsiltä

Keds kengät kaikissa erilaisissa kuoseissa ja malleissa viimeistelevät kenen tahansa vaatekaapin. Ne ovat niin mukavat käyttää, että haluat pian Kedsit kaikissa väreissä täydentämään jokaisen asukokonaisuutesi.

Keds kengät jo vuodesta 1916

Keds kengät luotiin itsevarmoille tyylin edelläkävijöille. Vielä tänäkin päivänä Kedsit kertovat kantajansa arvostuksesta tyyliä ja käyttömukavuutta kohtaan. Keds esitteli ensimmäisenä kengät pehmeällä kumipohjalla. Niistä on sittemmin tullut klassikko tämän käytössä miellyttävän ja hiljaisen pohjamateriaalin ansiosta. Tennareista tuli huippusuositut 80- ja 90-luvuilla, eikä niitä voinut välttyä näkemästä trenditietoisten jaloissa. Historiansa alusta Kedsejä on nähty niin TV:ssä kuin elokuvissa esimerkiksi Marilyn Monroen, Audrey Hupburnin ja Jackie O:n jaloissa. Seuraava sukupolvi on nyt löytänyt Kedsit, ja ne ovatkin yksi suosituimmista tennarimerkeistä. Tämä kertoo vain niiden ajattomasta muotoilusta, joka sopii täydellisesti niin monen käyttäjän elämään. Kedsin tarkoituksena on ollut ja on vieläkin onnistua tuomaan optimistista asennetta tennarisuunnitteluun.

Keds kengät trendiväreissä

Kedsit ovat merkittävä osa urbaania tyyliä monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ja laajan kuosivalikoimansa ansiosta. Ne ovat onnistuneet säilymään muodin edelläkävijöiden joukossa jo vuosisadan ajan. Kedsit pystyvätkin kehittämään uusia kuoseja tennareihin. Näiden kuosien avulla ne pysyvät viimeisimpien muotivirtausten mukana. Keds tennarit voi yhdistää kaikenlaisiin asuihin. Ne sopivat niin housujen kuin hameen kanssa. Värikkäisiin kenkiin voi myös yhdistää yksiväriset vaatteet, jolloin kengistä tulee asun kohokohta. Kenkiä on saatavilla niin lyhyt- kuin pitkävartisina. Niitä voi siis käyttää muulloinkin kuin vain kesäisin. Keds kangaskengät ovat todella suosittuja kaikkien perheenjäsenten keskuudessa. Niitä kannattaa ostaa monessa eri värissä ja kuosissa, jotta kenkähyllystä löytyy varmasti sopivat kengät kaikkiin mahdollisiin asukokonaisuuksiin.

Kedsit ovat rennot käyttää ja huoltaa

Keds kenkien päällinen on tekstiiliä ja ulkopohja pehmeää kumia. Keds onkin juuri se merkki, joka alkoi valmistamaan kumipohjallisia ensimmäisenä maailmassa. Kengät ovat hyvin helppohoitoiset. Mahdolliset tahrat pystyy puhdistamaan pinnalta nopeasti. Tämän jälkeen kengän tulee antaa kuivua rauhassa. Tekstiili on hyvin hengittävää, ja kenkiä on joustavan pohjan ansiosta erittäin mukava käyttää pitkienkin kävelyjen aikana. Tennareita ja talvikenkiä on saatavilla myös nahkaisina, mikä lisää niiden tyylikkyyttä ja lisäksi auttaa pitämään jalkasi lämpiminä. Nahkakenkiä kannattaa huoltaa niille tarkoitetuilla aineilla. Nahka on itsessään kovaakin käyttöä kestävä materiaali, joka ei vaadi paljoa. Keds kengät ovat erinomainen valinta, kun etsit kenkiä, jotka kestävät kävelyä ja käyttöä niin arjessa kuin juhlatilanteissa.

Keds kengät netistä Footwayltä

Osta Keds kengät Footwayltä. Footwayn nopean toimituksen ansiosta pääset nauttimaan uusista Keds kengistäsi nopeammin. Toimitus ja palautus ovat aina ilmaisia, ja palautusoikeus on jopa 180 päivää. Voit siis tehdä ostoksesi ilman stressiä. Kedsin valikoima on todella laaja ja sieltä löytyy takuulla kengät niin lapsille kuin aikuisille. Footwayllä ostaminen on turvallista ja edullista, joten älä enää aikaile, vaan tee kannattavia ostoksia!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Conquest Rib
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Skipper
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
CVO Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

27 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK