Kengät Netistä

58 osumaa

Poetic Licence kengät ovat kauniit kuin runo

Poetic Licence kengät ovat todellakin nimensä veroiset! Kauniin satumaiset, värikkäät ja suloisin yksityiskohdin koristellut kenkämallit ovat toinen toistaan houkuttelevampia ja nimensä lunastaen ne todella ovat kuin suoraan runosta poimitut! Poetic Licence kengillä teet yksivärisistä asuistasi kertaheitolla jotain uutta ja saat jalkineiden tarjoamilla yksityiskohdilla takuulla kaiken huomion missä kuljetkin!

Poetic Licence kengät hehkuvat naisellisuutta, ripauksella anarkiaa

Persoonallisen värikäs Poetic Licence perustettiin vuonna 2005 Lontoossa. Tuotemerkin kengät suunnittelee Maurizio, joka itse luonnehtii tuotoksiaan naisellisiksi, varustettuna ripauksella punk-tyylistä anarkiaa. Ja kyllä, kenkien naisellinen sulokkuus sulautuu mainiosti yhteen punk-henkisen värikkyyden ja pelkäämättömän rohkeuden kanssa! Kengät henkivät muotoilullaan 40- ja 50-lukuja ja onpa kenkien tyylittelyssä mukana ripaus kultaista 80-lukuakin!

Poetic Licence kengät värikkääseen arkeen sekä näyttävään juhlaan

Poetic Licence kengät taipuvat moneen tarpeeseen. Kauniin suloinen ja värikäs tyyli sopii sekä arkisen että juhlavankin asun pariksi. Näyttävän upeilla Poetic Licence kengillä saat yksivärisen asusi suorastaan hehkumaan. Valikoimasta löytyy valinnanvaraa aina matalista malleista korkokantaisiin ja värien skaala on uskomaton – jokaiselle löytyy aivan varmasti omat suosikkinsa näiden upeiden luomusten joukosta!

Poetic Licence kengät verkossa Footwayllä

Kauniin satumainen Poetic Licence ihastuttaa kenkävalikoimassamme useilla jännittävillä yksityiskohdilla koristelluilla sekä upeasti kuvioiduilla, värikkäillä malleillaan! Poetic Licence on asuihin helposti yhdistettävä kenkä, jossa tulet takuulla huomatuksi! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Ada Pale Banana
FEW LEFT
Body Love
FEW LEFT
Runar 999 Black
FEW LEFT
Runar 455 Hibiscus
FEW LEFT
FEW LEFT
Gilliam
FEW LEFT
FEW LEFT
Lawrence Oatmeal
FEW LEFT
Lawrence Sesame
FEW LEFT
FEW LEFT
Runar
FEW LEFT
Fancy Me
FEW LEFT
Raffles
FEW LEFT
Abbie
FEW LEFT
FEW LEFT
Clive Inka Gold
FEW LEFT
Post Runner Black
FEW LEFT
Alices Wonder
FEW LEFT
Delford Navy
FEW LEFT
Anchors Away
FEW LEFT
Always There
FEW LEFT
Edmond Bering Sea
FEW LEFT
Gunder Congo Blue
FEW LEFT
Gunder Jazz Blue
FEW LEFT
Gunder True Blue
FEW LEFT
Edmond Walnut
FEW LEFT
FEW LEFT
Edmond Beluga
FEW LEFT
Ada
FEW LEFT
Edmond
FEW LEFT
Mila Hot Pink
FEW LEFT
Sivu 1 / 1

58 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK