Kengät Netistä

167 osumaa

Rugged Gear kengät koko perheelle

Rugged Gear on mahtava kenkävalinta! Kerrankin laadukas ja tyylikäs kenkämerkki, joka valmistaa upeita luomuksiaan koko perheelle! Lapsille, nuorille, miehille ja naisille jalkineita valmistava Rugged Gear panostaa suunnittelussaan ja valmistuksessaan käyttömukavuuteen, kestävyyteen ja tietysti ehdottomaan trendikkyyteen. Tutustu Footwayn Rugged Gear -kenkävalikoimaan ja tilaa omat suosikkikenkäsi – tai vaikka kerralla jalkineet koko perheelle!

Rugged Gear kengät tanskalaista laatua

Tanskalainen pariskunta nimeltään Stina ja Anders Granhof ovat perustaneet Rugged Gear -kenkämerkin. Rugged Gear merkitsee vapaasti suomennettuna ”lujatekoisia tamineita” ja juuri tämä onkin ollut näitä jalkineita valmistettaessa yrityksen tähtäimessä. Ostaessasi itsellesi tai perheenjäsenellesi Rugged Gear kengät voit olla varma sekä niiden kestävyydestä että trendikkyydestäkin. Löydä omat suosikkisi jo tänään!

Rugged Gear kengät kaikkiin säihin ja tilanteisiin

Rugged Gear -kenkävalikoimasta löytyy laadukkaat jalkineet useisiin käyttötarpeisiin. Etsitpä sitten varrellisia nauhakenkiä, helposti puettavia tarralenkkareita tai lumilukollisella varrella varustettuja talvisaappaita, Rugged Gear tarjoaa upeassa valikoimassaan kaiken tämän! Rugged Gear kengät valmistetaan laadukkaista materiaaleista kuten nahasta ja niitä suositellaan käsiteltävän niille sopivin kenkienhoitotuottein, jotta kenkien tyylikkyys ja käyttöikä säilyisivät mahdollisimman pitkinä. Onko valintasi monikäyttöiset Rugged Gear sneakerit vaiko lämpimät Rugged Gear bootsit?

Rugged Gear kengät verkossa Footwayllä

Rugged Gear on kenkämerkki, joka tarjoaa jokaiselle perheenjäsenelle mukavuutta ja muodikkuutta, takuulla tyylikkäällä tavalla! Tilaa nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta ja pääset jo pian kokeilemaan niitä. Tämä kaikki onnistuu kätevästi muutamalla klikkauksella ostosruuhkiin joutumatta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Kassan Black/blue
FEW LEFT
Lowell Kenia
FEW LEFT
Elian Pacific
FEW LEFT
Osmond Black
FEW LEFT
Dea T.D Moro
FEW LEFT
Lowell Black
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
25-742-00 Schwarz
FEW LEFT
Kenley Ocean/Natur
FEW LEFT
24-821-07 T.D Moro
FEW LEFT
Jerry Pacific
FEW LEFT
FEW LEFT
Forster 18-082-00
FEW LEFT
Dino Brandy/Blue
FEW LEFT
Kreta
FEW LEFT
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Jervis Kenia
FEW LEFT
Jervis Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 3

167 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK