Karhu, Kengät

16 osumaa

Karhu kengät aktiiviliikkujalle

Helsingissä syntyneet Karhu kengät ovat suomalaisen laatutyön taidonnäyte, joilla on voitettu useita olympiamitaleja. Monipuolisessa valikoimassa löytyy vaihtoehtoja haasteellisen juoksulenkin lisäksi kävelyyn, vaellukseen sekä muuhun vapaa-aikaan.

Suomalaista laatutyötä urheilijoille

Karhun tarina alkoi Suomen pääkaupungista jo 1916. Tuolloin tuotevalikoimaan kuului muun muassa juoksukenkiä sekä piikkareita ja urheiluvälineitä kuten kiekkoja ja keihäitä. Suomen mittakaavassa Karhua pidettiin uranuurtajana, sillä se oli yksi harvoista erityisesti urheiluun ja urheiluvälineisiin keskittyneistä yrityksistä. Suomalaiset huippu-urheilijat vaikuttivat omalta osaltaan Karhun menestykseen maailmalla: Paavo Nurmi, Hannes Kolehmainen sekä Ville Ritola liputtivat kaikki kotimaisen laatutyön puolesta kilpaillessaan kansainvälisillä kentillä. Karhu juoksukengät huomattiin ja olympiamitalien myötä suomalaisyritys oli valmis maailmanvalloitukseen. Sotien jälkeen vuonna 1960-luvulla Karhu aloitti myös pesäpallovälineiden valmistuksen ja vähitellen mukaan tulivat myös sukset. Tänä päivänä yrityksen valtavaan valikoimaan kuuluvat juoksu- ja vapaa-ajan kenkien ohella vaatteet sekä ammattilaisurheiluun suunnitellut kilpa-asut.

Karhu kengät ovat teknologian taidonnäyte

Karhun innovatiivista teknologiaa arvostavat etenkin ammattiurheilijat ja merkki on yhä tänäkin päivänä yksi maailman arvostetuimmista juoksukengistä. Karhun suosio perustuu korkean laadun ohella merkin edistykselliseen jalkineteknologiaan, joka näkyy etenkin juoksukengistä. Esimerkiksi Karhu Fulcrum mallistossa juoksijan jokaisella askeleella tekemä hyppy on matalampi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Fulcrum-teknologian ansiosta energiaa säästyy itse juoksemiseen. Fulcrum-teknologia tukee sekä harrastusjuoksijaa että ammattilaista: juoksusta tulee aiempaa litteämmän kengän ansiosta helpompaa ja mukavampaa. Karhu Trampas mallissa on panostettu mukavuuteen: kengät kantapäässä on pehmeä päällyste, joka antaa tehokkaan suojan akillesjänteelle. Elastinen pohja sen sijaan torjuu napakasti lihaskipuja, antaen jalalle juuri sopivasti tukea. Klassikkokenkä on rento vapaa-ajan jalkine, jonka joustava, laadukas pinta tarjoaa Karhulle ominaista kestävyyttä.

Helppohoitoinen vapaa-ajan kenkä

Juoksukenkiä ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota kokoon, askeleeseen sekä juoksun määrään eli käyttötarkoitukseen. Juoksukengän tulisi olla hieman normaalikenkää isompi, sillä jalka liikkuu suorituksen aikana kengän sisällä. Sopiva koko estää rakkojen ja hankausten muodostumista. Karhu kengät valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, joten niiden hoito, puhdistus ja ylläpito on vaivatonta. Hengittävä materiaali pitää juoksukengät raikkaina ja kuivina koko lenkin ajan. Kenkien kunnon ja kestävyyden kannalta on olennaista, että ne tuuletetaan säännöllisesti - etenkin pitkän urheilusuorituksen jälkeen. Pesu onnistuu esimerkiksi kevyesti kostealla liinalla puhdistamalla, pinnan hankaamista tai raapimista tulisi kuitenkin välttää. Vaikka Karhun malliston juoksukengät on suunniteltu vaativaankin urheiluun, säännöllinen kuivaus, tuuletus ja puhdistus pidentää kenkien käyttöikää huomattavasti,

Karhu kengät netistä Footwayltä

Urheilusuoritusta parantavat Karhun juoksulenkkarit saat tilattua helposti verkkokaupastamme. Kaupan päälle saat ilmaisen toimituksen sekä jopa 180 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Näin ollen jos Karhu juoksulenkkarit eivät vastaa odotuksiasi, voit palauttaa ne nopeasti ja vaivattomasti. Monipuolisesta valikoimastamme löydät haluamasi juoksukengät hetkessä ja voit käyttää apunasi sivulta löytyvää hakukonetta. Hyödynnä kaikki asiakasetumme ja osta Karhu lenkkarit Footwayltä - voit huomata eron jo seuraavalla juoksulenkillä!

Sivu 1 / 1

16 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK