Kanna Kengät Netistä

21 osumaa

Kanna kengät – kesän pelastajat

Ovatko kesäkengät vielä hankkimatta? Espanjalaiselta Kanna-merkiltä löydät kengät aurinkoisen kelin jokaiseen tilaisuuteen! Välimerellistä fiilistä huokuvat kengät ovat aina trendien tasalla mukavuudesta tai luonnonmateriaaleista tinkimättä. Merkki itse määrittelee kenkiensä inspiraatioksi etelän, auringon, suolaisen meriveden, sekä paikallisen kulttuurin, ja tutustuttuasi mallistoon, voit tuskin sanoa heidän olevan väärässä. Nämä kengät jalassasi tunnet astelevasi espanjalaisen kylän katuja, vaikka olisitkin matkalla vain töistä kotiin! Ja vaikka lämpötilat eivät Etelä-Euroopassa aivan Pohjoisen talven tasolle laskekaan, Kannan syys/talvi-malliston kengät ovat myös katsastamisen arvoiset. Nilkkureissa on samaa boheemia, rentoa ja kuitenkin hyvin tyylikästä tuntua kuin merkin kevyemmissäkin kengissä.

Espanjalaiset Kanna kengät tuovat sinut askeleen lähemmäs luontoa

Kanna kengät ovat CAPICCIO S.L. perheyrityksen tuote, ja merkin isoimmat markkinat ovat Ranska, Japani ja USA – kenkiä löytää siis todella ympäri maailman. CAPICCIO S.L. perustettiin 1985 veljesten De La Cerda toimesta. Alusta alkaen yrityksen päätuotteena oli juuttikankaasta valmistetut kengät, ja juuri tälle pohjalle rakentui Kanna-brändi. Vielä tänäkin päivänä yritys sijaitsee espanjalaisella Murcian alueella, joka on tunnettu kädentaitoja vaalivista perinteistään, erityisesti juuttikankaan parissa. Sijainti on myös strateginen historiallisten sekä arkeologisten löydösten johdosta. Yritys itse pitää luonnon läheisyyttä tärkeänä: he kutsuvat juuttia Kanna kenkien dna:ksi, ja pitävät arvossa myös muita luonnonkuituja, kuten puuvillaa ja korsia. Kanna kengät valmistetaan siis edelleen luonnonmateriaaleista, mutta käytössä on myös esimerkiksi kasvivärein värjättyä nahkaa. Erilaisia materiaaleja yhdistellään luovasti, ja erilaiset kenkämallit kuten Kanna espadrilles tai sandaalit koristellaan yksilöllisiksi käsintehdyin kuvioin ja koristekivin.

Rentoa tyylikyyttä Kanna kengät jalassa

Boheemin tyylin suosiolle ei näy loppua, ja vaikka Kanna kengät sopivat moneen eri tyyliin, niiden rento, etelä-eurooppalainen fiilis sopii erinomaisesti muodissa oleviin batiikkivärjättyihin paitoihin ja hameisiin, hapsulaukkuihin ja pyöreisiin aurinkolaseihin. Jos 70-luvun vivahteet eivät sovi juuri sinulle, Kanna espadrilles kengät tai esimerkiksi sandaletit kiilakorolla sopivat erinomaisesti nykyaikaisempiinkin asukokonaisuuksiin niin farkkujen kuin hameen tai mekonkin kanssa, sekä arkeen että rentoihin kesäjuhliin. Jos olet suuntaamassa aurinkolomalle, Kanna kengät tulevat olemaan reissugarderobisi kulmakivi. Luonnonmateriaalit hengittävät ja suojaavat jalkojasi auringon paahteelta – ovathan kengät suunniteltu käyttöön juuri Espanjassa! Kanna kengät sopivat käyttöön myös rannalle: luonnonkuiduista valmistetut jalkineet, kaftaani ja aurinkohattu suurella lierillä luovat tyyliin, jota elokuvatähdetkin kadehtisivat! Missä tahansa käytätkin uusia ihania Kanna kenkiäsi, muistathan ottaa kenkien materiaalin huomioon ja pitää kengistäsi huolta, jotta varmistat mahdollisimman pitkän yhteisen matkan.

Kanna kengät netistä Footwayltä

Luultavasti et tarvitse enempää syitä tilata kauniit Kanna kengät piristämään tyyliäsi, mutta annamme silti muutaman. Me Footwayllä olemme ylpeitä suuresta kenkävalikoimastamme sekä asiakaspalvelumme laadusta, ja siksi tarjoamme tilauksellesi ilmaisen, erittäin nopean toimituksen sekä tietysti ilmaisen palautuksen. Koska haluamme olla suosikkinettikauppasi, meiltä saat myös 180 päivän avokaupan - siis 180 päivää aikaa sovittaa kenkiä kotona kaikkien lempiasujesi kanssa. Haluamme, että rakastat uusia kenkiäsi sataprosenttisesti!

Sivu 1 / 1

21 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK