Kengät Netistä

38 osumaa

KangaROOS kengät ovat urheilullisen valinta

KangaROOS kengät ovat tunnettuja urheilullisesta muotoilustaan. Valikoima kattaa arkikäyttöön sopivia urheilullisia jalkineita sekä teknisiä urheilusuorituksiin sopivia kenkiä. Kenkien suunnittelun keskiössä ovat alusta asti olleet urheilijan erikoistarpeet kengille, eikä tätä päämärää ole unohdettu vuosien kuluessa.

Piilotaskusta urheilullisiin arkijalkineisiin

KangaROOS kengät ovat Suomessakin suuren suosion saavuttaneita urheilu- ja vapaa-ajan jalkineita. KangaROOS on globaali lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoimasta löytyvät muun muassa jalkineet. KangaROOS on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1979. Merkin ensimmäinen tuote oli innovatiivinen juoksujalkine, johon oli piilotettuna pienen pieni tasku. Taskuun mahtui juuri ja juuri pukukopin lokeron avain. KangaROOS onkin suuntautunut alusta alkaen vastaamaan urheilijoiden todellisiin tarpeisiin. Tuotekehitys on ollut hyvin kuluttajalähtöinen jo KangaROOSin alkumetreiltä. Brändin tavoitteena on tuottaa niin ammatti- kuin harrasteurheilijoiden tarpeisiin innovatiivisia urheilujalkineita ja tekstiilejä. Alunperin vain juoksijoiden tarpeisiin keskittynyt brändi on aikojen saatossa laajentanut kohderyhmiään. Tänä päivänä merkin asiakkaita ovatkin lähes jokaisen lajin edustajat sekä vapaa-ajan jalkineita ostavat kuluttajat. Urheilullisuus näkyy kuitenkin edelleen tyylillisissä seikoissa myös vapaa-ajan jalkineissa.

KangaROOS kengät kestävät talven pakkasia

KangaROOS kengät ovat tunnettuja erinomaisesta kestävyydestään, ja ne soveltuvat näin ollen erinomaisesti myös Suomen talveen. KangaROOS kengistä löytyy erikoisvuorattuja kenkiä niin lapsille kuin aikuisillekin. KangaROOS Roostex kengät ovat pelastus Suomen talvikeleissä erinomaisen lämpökykynsä takia. Kengät ovat ulkoisesti yllättävän neutraalit ja kevyen näköiset, vaikka sisältä löytyykin kovankin pakkasen kestävä vuori. Suomen talviolosuhteet luovat erityisvaatimuksia etenkin lasten kengille. Lapset leikkivät talvisin pitkiäkin aikoja ulkona: siksi kengän tulee kyetä suojaamaan pieniä jalkoja paukkuvilta pakkasilta. KangaROOS lasten kengät ottavat täydellisesti huomioon talven asettamat erikoisvaatimukset. Lapsille onkin saatavilla suloisen lämpimiä kenkiä monissa eri väreissä. Lapsille suunniteltujen kenkien tulee olla käyttökelpoisia ja niiden ulkonäön tulee miellyttää erityisesti itse käyttäjän, eli lapsen, silmää. KangaROOS onnistuukin vastaamaan näihin vaatimuksiin loistavasti!

Monimateriaalisen talvikengän hoito-ohjeet

KangaROOS kengät on suunniteltu kestämään pakkasta ja talven tuomia haasteita. Siksi suurin osa kengistä onkin tuotettu useammasta eri materiaalista. Osa kengästä voi olla kangasta ja osa nahkaa. Kaikki talvikengät on kuitenkin suunniteltu kestämään talven tuomaa kylmyyttä ja kosteutta. Kengissä on tehokas, vettähylkivä ulkopinta. Sekamateriaaleista valmistetun kengän hoitaminen ei kuitenkaan ole sen vaikeampaa kuin esimerkiksi koko nahkaisen kengän. Markkinoilla on myynnissä sekamateriaaleista tehdyille kengille omia hoitosuihkeita, joten kenkään ei tarvitse käyttää montaa erilaista hoitoainetta. Ennen käyttöönottoa kenkä olisi hyvä käsitellä kauttaaltaan hoitosuihkeella. Suihkeen tulee myös antaa kuivaa rauhassa ennen käyttöönottoa. Likaantuneen kengän voi pyyhkiä kostealla pyyhkeellä. Puhdistuksen jälkeen kengälle on hyvä suihkuttaa uusi kerros hoitosuihketta.

KangaROOS kengät netistä Footwayltä

Osta KangaROOS kengät Footwayn runsastarjontaisesta nettikaupasta. Valikoimastamme löydät KangaROOS kenkiä sekä lapsille että aikuisille. Ostaessasi kenkäsi meiltä saat tilaamallesi tuotteelle aina ilmaisen ja nopean toimituksen sekä tarvittaessa myös ilmaisen palautuksen. Kaikilla tilaamillasi tuotteilla on 180 päivän ilmainen palautusoikeus. Tämä mahdollistaa kenkiin tutustumisen rauhassa kotona ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Jos sinulla on kysyttävää, avulias asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tervetuloa mukaville ostoksille valikoimamme pariin!

Jennifer Beige
FEW LEFT
Jennifer Brown
FEW LEFT
Pointed P
FEW LEFT
Cuba Green
FEW LEFT
Pout
SALE
Tabby
FEW LEFT
Hera navy
FEW LEFT
Tabby Beige
FEW LEFT
Estee
FEW LEFT
Lopez Black
FEW LEFT
Edan 1
FEW LEFT
Missey
FEW LEFT
Pauline Lime
FEW LEFT
Regal Bordo
FEW LEFT
Regal Purple
FEW LEFT
Cherry Green
FEW LEFT
Charmers Black
FEW LEFT
Tide Gold
FEW LEFT
Cuba Jungle
FEW LEFT
Sivu 1 / 1

38 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK