Josef Seibel Kengät Netistä

0 osumaa

Josef Seibel kengät - laatua ja mukavuutta

Kun jalkineet valmistetaan vankalla ammattitaidolla parhaista materiaaleista asiakkaan kaikki tarpeet huomioon ottaen, puhutaan termistä ”The European Comfort Shoe”. Josef Seibel kengät täyttävät kyseisen määritelmän täydellisesti. Mukavuus ja tyyli ovat yhdistyneet jo yli sadan vuoden ajan tämän saksalaisen tuotemerkin tuotteissa.

Jalkineiden mukavuutta arvostetaan ympäri maailmaa

Josef Seibelin kenkien käyttäjämukavuus yhdistettynä jalkineissa käytettyihin kestäviin materiaaleihin ja muotoilun tyylikkyyteen ovat aikaansaaneet sen, että Josef Seibelin jalkineita on tarjolla nykyisin ympäri maailmaa – niitä myydään peräti yli 40 maassa. Pienessä saksalaisessa kylässä 1800-luvun loppupuolella perustettu kenkävalmistaja noudattaa jalkineita suunnitellessaan edelleen samoja periaatteita kuin aloittaessaan toimintansa yli sata vuotta sitten: kenkiin käytetään vain parhaita materiaaleja, ne tehdään parhaalla ammattitaidolla ja lopputuloksena tulee olla käyttäjälleen mukavuudeltaan paras mahdollinen jalkine. Termit ”paras” ja ”Josef Seibel” tarkoittavatkin kenkämaailmassa samaa asiaa – siitä on osoituksena tuotemerkin valtava suosio ympäri maailmaa. ”The European Comfort Shoe” on todellakin nimensä veroinen. Josef Seibel kengät ovat sitä, mitä jalkasi odottavat.

Josef Seibel kengät ovat jalkojesi ystävät

Yhä useammat ihmiset ovat todenneet, että Josef Seibelin kenkiä käyttämällä heidän jalkansa rasittuvat päivittäisissä askareissa huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin. Tämä on osaltaan jalkaa hierovan, verenkiertoa vilkastuttavan pohjan ansiota. Tuotemerkin oma, patentoitu Airped®-pohjallinen takaa jaloille mukavan olon koko päiväksi, olipa kyseessä arki tai juhla. Jalkineiden ilmastoinnista huolehtii kenkien sisäosan rei’itetty ilmakanavajärjestelmä, jolloin jalat saavat nauttia koko ajan tasaisesta lämpötilasta ja kosteuden määrästä. Huomattavaa on myös, että Josef Seibel ei sitoutuessaan laatuun ja mukavuuteen kuitenkaan koskaan unohda kenkien ulkonäköä ja tyylikkyyttä. Esimerkiksi Josef Seibel Caspian -kengät on suunnattu naisille, jotka arvostavat tyylikkyyttä urheilullisella ja rennolla tavalla, kun taas Josef Seibel tennarit määritellään nykyisin jo legendaarisiksi: edustavathan ne trendikkyyttä isolla t-kirjaimella.

Hyvällä hoidolla kenkäsi kestävät vuosia

Josef Seibel kengät edustavat siis jalkineiden aatelia, mutta jotta ne olisivat sitä myös vielä vaikkapa 30 vuoden kuluttua, niitä, kuten kaikkia muitakin jalkineita kannattaa hoitaa asianmukaisesti. On tärkeää, että kengät suojataan sopivalla suoja-aineella jo uutena, vielä ennen käyttöönottoa. Suoja-aineen teho perustuu siihen, että se tekee kengän materiaalista vettä ja likaa hylkivän, mutta jättää jalkineen kuitenkin hengittäväksi. Suojaus kannattaa tehdä ensikäsittelyn jälkeenkin säännöllisesti sen mukaan, kuinka paljon jalkineita käytetään. Tarkkaile siis kenkiesi kuntoa! Jos kenkien kausihuolto on jostakin syystä jäänyt väliin, voidaan jalkineiden kunto saada usein palautettua oikeilla toimenpiteillä. Esimerkiksi nahkakenkien karheaksi kulunut pinta alkaa kiiltää uudenveroisena erityistä nahalle suunniteltua vahaa käyttämällä.

Josef Seibel kengät netistä Footwayltä

Osta Josef Seibel kengät ja anna jalkojesi nauttia! Yli 40 maassa myynnissä oleva, suosittu tuotemerkki on sinusta vain muutaman klikkauksen päässä, kun menet nettikauppa Footwayn sivuille. Ilmainen, nopea toimitus ja 180 päivän ""harkinta-aika"" eli palautusoikeus takaavat, että saat juuri sellaiset jalkineet, joista olet kenties koko elämäsi ajan haaveillut. Myös Footwayn asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua kaikissa kenkien tilaamiseen liittyvissä tai muissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK