Jana, Kengät

145 osumaa

Trendikkäät ja pehmeät Jana kengät

Jana kengät on valmistettu naisille, jotka haluavat kengiltään sekä tyyliä että kävelymukavuutta. Jana-tuotemerkki onkin tunnettu laadukkaiden ja edullisten kenkien luottovalmistajana. Tutustu kauniisiin malleihin ja ihastu!

Muodikkaat Jana kengät valmistetaan rautaisella ammattitaidolla

Jana kenkiä on valmistettu jo vuodesta 2000. Yrityksen visio on alusta alkaen ollut kehittää trendikkäitä Jana kenkiä muotitietoisille naisille. Jalkineiden laadusta ja mukavuudesta ei tingitä missään vaiheessa, ja niiden hinta-laatusuhdekin on kohdallaan. Kenkiä testataan valmistuksen jokaisessa vaiheessa, jotta niistä saataisiin mahdollisimman mukavat ja hyvin jalkaan sopivat. Jana kengissä yhdistyvät sekä näyttävä trendikkyys että jalkaa tukeva muotoilu. Jana onkin merkki jokaisen kenkiä rakastavan naisen huulilla. Laatukengät ovat hyvä sijoitus, sillä ne tukevat jalkaasi ja tekevät raskaat kauppareissutkin helpommiksi ja mukavammiksi. Joustavuus, pehmeys ja kannoissa käytetty, iskua vaimentava teknologia tekee kengät miellyttäviksi käyttää päivästä toiseen. Kun laitat Jana kengät jalkaan, sinun ei enää tarvitse kärsiä kipeistä kantapäistä.

Jana kengät sopivat jokaiseen tyyliin

Jana kenkiä löytyy jokaiseen makuun ja niitä onkin mukava ja helppo yhdistellä melkein mihin tahansa tyyliin. Valikoimistamme voit tilata niin laadukkaat ballerinat, korkokengät, sandaalit, saapikkaat kuin nilkkurit. Jana korkokengät ovat siitä mukavat, että niissä on käytetty miellyttävää ja jalkaa säästävää vaimennustekniikkaa eikä korkokaan ole liian korkea. Korkokengillä kävelyn ei siis tarvitse olla yhtä piinaa: Jana kengissä korot on kävelyn helpottamiseksi muotoiltu suhteellisen leveiksi ja miellyttäviksi. Kengät sopivat yhtä hyvin niin farkkujen kuin hameenkin kanssa käytettäväksi. Näyttäviä sekä jalan muotoa tukevia saapikkaita ja nilkkureita voit käyttää kevään ja syksyn viileissä illoissa. Jana kengistä löytyy sopiva malli jokaiselle, sillä valittavana on joko kapea tai leveä lesti. Tämä helpottaa kenkien valintaa, sillä voit valita itsellesi täydellisesti sopivan kengän jalkasi muodosta riippumatta. Jana ballerinat sekä Jana sandaalit ovat näyttäviä, ja ne tekevät kävelystä yhtä juhlaa.

Luontoa sekä sinun jalkojasi hellivät kengät

Jana kenkien valmistusmateriaaleina on käytetty sekä nahkaa että synteettistä materiaalia. Tämä kenkävalmistaja tuntee oman vastuunsa sekä ympäristöstään että sinun hyvinvoinnistasi, joten kenkien nahkamateriaalin työstämisessäkään ei ole käytetty mitään haitallisia kemikaaleja. Sen sijaan ne on käsitelty kasvipohjaisilla ja luontoa säästävillä aineilla. Kengät vaativat säännöllistä puhdistamista, ja ne onkin helppo pitää puhtaana vaikkapa vain kostealla rätillä pyyhkäisemällä. Nahkakengät kuitenkin kannattaa käsitellä säännöllisin väliajoin erillisellä nahanhoitoaineella, jotta ne säilyisivät pitkään. Jana kengät on tarkoitettu kestämään, ja siksi niiden valmistuksessa onkin käytetty lujaa sekä laadukasta materiaalia. Huomaathan, että synteettiselle materiaalillekin on omat suojaavat aineensa, joita voit käyttää silloin, kun pelkkä kostealla pyyhkäisy ei riitä.

Jana kengät netistä Footwayltä

Nettikaupassamme on suuri valikoima Jana kenkiä, joiden joukosta löydät varmasti mieleisesi. Kevyet ballerinat ja ajattoman tyylikkäät sandaalit kuuluvat ehdottomasti joka naisen vaatekaappiin, joten valitse sinäkin omasi! Osta Jana kengät Footwayltä - sinun ei tarvitse odotella uusia kenkiäsi pitkään, sillä meillä on sekä nopea että ilmainen toimitus. Asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Siksi saat tilauksellesi myös 180 päivän ilmaisen palautusoikeuden, jos et jostain syystä olisikaan tyytyväinen kenkiisi.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jana Black
ALE
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sandal White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

145 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK