Jack And Lily Kengät Netistä

0 osumaa

Lasten trendikkäät Jack and Lily kengät sisä- ja ulkoleikkeihin

Jack and Lily kengissä lapset saavat nauttia kaikista sisä- ja ulkoleikeistään huoletta sekä lapsuuteen kuuluvalla, rajoittamattomalla innokkuudella. Jack and Lily kengissä lapsesi on puettu tyylikkäästi, mutta ennen kaikkea mukavasti. Trendikäs muotoilu yhdistyy näissä kengissä upeasti käytännöllisiin ominaisuuksiin. Footwayn valikoimaan kuuluu toinen toistaan värikkäämpiä ja jännittävämpiä kuoseja, jotka ovat kaukana tavanomaisen arkisista!

Kanadalaisen perheenäidin kehittämät Jack and Lily kengät

Jack and Lily on kanadalaisen kahden lapsen äidin perustama kenkämerkki. Brenda-äiti halusi lapsilleen laadukkaita, täydellisesti istuvia kenkiä, mistä alkoi Jack and Lily kenkien tarina. Jack and Lily on tuotemerkki, joka tunnetaankin juuri tinkimättömästä laadustaan sekä uskomattomasta istuvuudestaan.

Jack and Lily kengät moniin tarpeisiin useissa eri malleissa

Jack and Lily kenkiä ja bootseja on saatavilla useissa malleissa. Mallistossa on kenkiä eri tarpeisiin, kuten esimerkiksi juhliin ja kylmiin talvipäiviin. Esimerkkinä Jack and Lily kengistä mainittakoon ihastuttavan lämpöiset, aidosta mokkanahasta valmistetut talvibootsit, joissa lapsesi pienet varpaat pysyvät takuulla lämpiminä vuoden kylmimpinä päivinä. Valikoimaan kuuluu myös herkullisen sieviä sekä suloisen komeita juhlakenkiä.

Jack and Lily kengät verkossa Footwayllä

Löydä herkullinen Jack and Lily -valikoima Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin tilata lapsen suosikkikenkäpari vaivattomasti omalta kotisohvalta? Jack and Lily kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan takuulla mukavat, todella laadukkaat kengät. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK