Ivory Kengät Netistä

0 osumaa

Edulliset Ivory kengät

Kauniit ja edulliset Ivory kengät Footwayltä. Mahdollisimman tarkasti määritetyt koot auttavat valitsemaan sinulle sopivat kengät. Valikoimaan tutustuminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Selkeän sivuston ansiosta löydät etsimäsi vaivattomasti.

Kauniit ja suositut Ivory-morsiuskengät

Kauniit Ivory kengät häihin ja elämän suuriin juhlatilaisuuksiin. Ivory kenkiä löytyy kolmea eri mallia: Adelaine, Alice ja Asta. Asta-mallissa on korkein korko, peräti 9 cm, kun taas matalin korko on 6,5 cm. Kenkien mallit vaihtelevat kapeasta normaaliin. Jotkut malliston kengistä voivat tuntua pieniltä, jotkut isoilta, ja kuten kenkien kanssa yleensä, kokeilemalla löytyy se omaan jalkaan sopiva jalkine. Kenkien värit vaihtelevat beigestä kermanvalkoiseen, jättämättä kuitenkaan kaveria toisensa varjoon, kun on kauneudesta kyse. Kenkien materiaalit ovat kangasta tai hienostunutta satiinia, pohjat kevyesti uurrettua muovia tai synteettistä materiaalia. Kaikissa malleissa on nilkan ympäri menevä, säädettävä remmi. Ivoryn Asta-mallissa on avoin kantapää toisin kuin Adelaine- ja Alice-malleissa.

Adelaine- ja Asta-mallit - Ivory kengät

Ivory morsiuskengät ovat suurta päivää varten. Ivory sandaletit tekevät pukukokonaisuudestasi täydellisen, antaen sinulle itsevarmuutta ja ryhtiä. Adelaine-mallin korko on noin 6,5 cm, soveltuen myös niille, jotka eivät välitä niin korkeista koroista. Kenkien materiaalina on käytetty beigen väristä tekstiiliä. Jalkapöydän yli menevä kaunis valkoinen kukkakoriste viimeistelee kenkien viehättävän ulkonäön. Toinen vaihtoehto morsiuskengille on Ivoryn kangaspäällysteinen Asta-malli, jota koristaa helmikoristeinen reunus kengän etuosassa. Asta-mallin väri on Adelainen beigestä eroten kermanvalkoinen ja koron korkeus on 9 cm. Molemmissa kengissä on nilkan ympärille menevä remmi pienen soljen kanssa. Kenkien sisus on molemmissa malleissa synteettistä materiaalia. Adelainen ja Astan malli voi tuntua pieneltä jalassa kengän kapean muotoilun vuoksi.

Ivoryn tyylikäs Alice-malli

Ivory Alice -kengät ovat miellyttävää satiinia, ja niissä on kevyesti uurrettu pohja synteettisestä materiaalista. Kengissä on noin 8 cm korko, tuoden käyttäjälleen pituutta ja kadehdittavaa ryhtiä. Nilkan ympärille menevä solki resorilla takaa kengän pysymisen jalassa menossa kuin menossa; tanssit, kävelit tai juoksit. Väriltään Ivory kengät ovat neutraalia beigeä, mikä takaa kenkien yhteensopivuuden värin kuin värin kanssa. Kenkien hienostunut muotoilu soveltuu mm. häihin, joihin kengät ovat ensisijaisesti tarkoitettu. Kenkien yli menevä, laskostettu yksityiskohta on yksinkertainen, mutta erittäin tyylikäs. Ivoryn kengät viimeistelee sinun pukukokonaisuutesi juhlaa varten. Otathan huomioon kenkiä kokeillessasi, että koot voivat tuntua pieniltä. Kengät kuitenkin muotoutuvat käyttäjänsä jalan mukaan, mitä enemmän jalkineita käytetään.

Ivory kengät netistä Footwayltä

Osta Ivory kengät Footwayltä helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Footway tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen asiakkailleen. Mikäli tilaus tehdään ennen klo 15.00, tilaus toimitetaan jo samana päivänä. Nopea toimitus, vai mitä? Nopean toimituksen lisäksi Footwayllä on 180 päivän palautusoikeus! Tuona aikana voi jo varmasti sanoa pitääkö hankkimastaan tuotteesta vaiko ei. Alkuperäisessä pakkauksessa ja alkuperäisessä kunnossa olevista palautetuista tuotteista hyvitetään ostosumma viimeistään 14 päivän kuluessa. Toimitukset myös Ahvenanmaalle.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK