Irregular Choice, Kengät

15 osumaa

Irregular Choice kengät tarjoavat ainutlaatuisen askelluksen

Irregular Choice kengät ovat ulkonäöltään herkullisen yllättäviä ja kuin suoraan fantasiamaailmasta. Nämä jalkineet ovat yksilöllisen ja erikoisen näköisiä, joten niillä voi säväyttää mitä tahansa asukokonaisuutta.

Uniikit ja mielikuvituksekkaat kengät valtaavat näyttämön

Dan Sullivan huomasi 90-luvun lopulla kenkämuodin suuntaavaan vahvasti mustaa ja luonnollista kohti, vaikka muullekin tarjonnalle oli runsaasti kysyntää. Hän loi Irregular Choicen vuonna 199 tarkoituksenaan, että se erottuisi joukosta. Dan avasikin ensimmäisen kenkäkauppansa jo 18-vuotiaana, eikä mennyt kauankaan, kun kauppoja oli jo kuusi. Hän päätti kuitenkin 23-vuotiaana laittaa lapun luukulle ja palata maailmalle tutustumaan mahdollisuuksiinsa. Tällä matkalla Irregular Choice kengät saivat inspiraationsa Aasiasta, josta hän löysi mahdollisuudet edulliselle ja pienimuotoiselle tuotannolle. Tämä mahdollisti erikoisten ja valtavirran trendeistä piittaamattomien kenkien tuotannon. Dan on pitänyt jääräpäisesti kiinni näkemyksestään valmistaa kenkiä piittaamatta trendeistä. Irregular Choice kenkien suurin vetovoima piileekin niiden yksilöllisyydessä. Merkki on kasvanut merkittävästi viimeisen vuosikymmenen aikana. Kenkiä myyvät nyt jo sadat jälleenmyyjät, ja sillä on omia liikkeitä maailmanlaajuisesti jo yhdeksän.

Irregular Choice kengät ovat persoonallisia

Irregular Choice on aidosti yksilöllinen kenkämerkki, joka tarjoaa runsaasti valinnan varaa käyttäjilleen. Sen valikoimiin kuuluu mitä villeimpiä kenkäunelmia, joista löytää aina ripauksen lisäasennetta, kun sitä kaipaa. Esimerkiksi Irregular Choice Abigails Party nilkkurit ovat ihanan värikkäät mutta huokuvat silti ulkoasultaan tyylikkyyttä. Niiden etuosan musta nauhakiinnitys luo romanttisen lisän, ja pieni piikkikorko saa ne näyttämään muutoinkin kauniin naisellisilta. Materiaalina niissä on tekstiili, kuten myös IrregularChoice Oysters kiilakorkokengissä. Ne on muotoiltu viehättävästi keveän näköisiksi, ja kiilakorko on koristeltu suloisella kukkakuosilla. Jokaisella Irregular Choice asiakkaalla onkin omat lempimallinsa, jotka vastaavat heidän mieltymyksiään. Kun mallisto on näin laaja, niin kenkäintoilijoille löytyy joka kaudella ihailtaviksi uudet intohimon kohteet.

Upeita kenkiä täynnä yksityiskohtia

Irregular Choice kengät ovat varsin ainutlaatuisia heti ensisilmäyksellä. Ne on usein suunniteltu täyteen värikkäitä yksityiskohtia, olkoon niitä sitten koristellut korot, puusta veistelty koristekuvio, pieni yksityiskohtainen koru tai ylellinen tekstiili. Värikkyys on yksi näitä kenkiä yhdistävä voima, ja monella onkin oma suosikki Irregular Choice kenkien joukossa. Merkin luoja Dan Sullivan kirjaa jatkuvasti ylös tyylejä, kuvia ja luonnoksia, joten mallisto on katkeamaton luova prosessi. Hän tuottaakin vuosittain yli 600 erilaista mallia. Vaihtoehtoja on nyt jo yli 10 000, joten räväkimmätkin persoonallisuudet löytävät varmasti sopivan parin, jolla lisätä ripaus väriä jalkoihinsa. Irregular Choice on ehdoton valinta, jos haluat tuoda ilmi omaa persoonallisuuttasi hauskalla tavalla.

Irregular Choice kengät netistä Footwayltä

Osta Irregular Choice kengät ja muut upeat jalkineet Footwayltä. Me tarjoamme sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen lisäksi 180 päivän palautusoikeuden, ja senkin ilmaiseksi. Footway haluaa taata mahdollisimman helpon ja edullisen kokemuksen kenkien oston parissa, joten lisäksi meillä pidetään hinta-laatu suhde erittäin korkealla. Voitkin huomata tämän selatessasi laajaa tarjontaamme, johon kuuluu lukemattomia eri vaihtoehtoja eri merkeiltä. Tule siis tekemään huippulöytöjä Footwayn naisten, miesten ja lasten kenkävalikoimasta!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Alaska
MUUTAMA JÄLJELLÄ
White Knight
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Best of All
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Deery Lou
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
Deery Lou
MUUTAMA JÄLJELLÄ
White Knight
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Alaska
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

15 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK