Kengät Netistä

40 osumaa

Dekline kengät aktiiviselle liikkujalle

Dekline kengät aktiiviselle liikkujalle

Dekline on amerikkalainen jalkinebrändi, joka on erikoistunut urheilullisten skeittikenkien suunnitteluun ja valmistukseen. Kengissä näkyy selkeästi merkkejä rennosta katumuodista, joka on yhdistetty sporttiseen skeittimuotiin. Tämän lisäksi Dekline hakee innoitusta kenkäsuunnitteluun muun muassa musiikista, taiteesta ja moottoripyöräilystä. Brändin suunnittelemat tyylikkäät kengät sisältävät myös innovatiivisia ratkaisuja, mikä on jatkuvan tuotekehittelyn ansiota ja tuloksena on korkealaatuinen ja urheilullinen jalkinekokoelma maustettuna tämän päivän uusimmilla trendeillä.

Dekline kengät – kokemuksella valmistetut

Yritys syntyi vuonna 2004, kun joukko rullalautailijoita halusi valmistaa täydelliset skeittikengät, jotka olisivat mahdollisimman mukavat ja toiminnalliset skeittilaudalla sekä maalla, tinkimättä kuitenkaan tyylikkyydestä. Footwayllä on mittava valikoima Deklinen laadukkaita kenkiä, jotka sopivat niin skeittailuun, kuin muihin aktiviteetteihin. Tuotemerkki on suunnitellut näyttävän kokoelman tyylipuhtaita kenkiä, jotka soveltuvat käytettäviksi sekä arkena, että juhlapäivinä.

Dekline kengät yhdistävät ensiluokkaiset materiaalit ja trendikkäät värit

Nauti Dekline kenkien laadukkaista materiaaleista ja hehkeästä väripaletista, josta on helppo löytää omaan tyyliin sopiva malli ja värivaihtoehto. Tuotemerkki käyttää kengissään hyvälaatuista mokkaa ja tekstiiliä, sekä pohjissa käytetään tasokasta kumia, mikä tarjoaa hyvää pitoa esimerkiksi rullalautailussa. Valitse oma suosikkivärisi, joita löytyy aina hillityistä harmaasta ja mustasta pirteään oranssiin tai punaiseen asti. Yhdistele vapaasti farkkujen, chinojen tai shortsien kanssa ja ota kaikki irti ulkoilmaelämästä.

Sporttiset Dekline kengät Footwayn valikoimasta

Piristä pukeutumistasi myös harrastaessasi, sillä nyt voit hankkia Footwayltä urheilulliset ja trendikkäät Dekline -merkkiset kengät, joiden kanssa liikkuminen sujuu näyttävästi ja mukavasti. Meidän nopea toimituksemme tuo uudet kenkäsi muutamassa päivässä käyttöösi, joten valitse omat suosikkisi jo tänään!

Quade
FEW LEFT
Ward
FEW LEFT
Bay
FEW LEFT
Val
FEW LEFT
Monty
FEW LEFT
75254 Black Black
FEW LEFT
7528 Bordo Bordo
FEW LEFT
FEW LEFT
756386 Green Green
FEW LEFT
756386 Dk Green
FEW LEFT
758261 Brown
FEW LEFT
Santa Fe
FEW LEFT
Santa Fe
FEW LEFT
Emmett
FEW LEFT
Archer
FEW LEFT
43270705 Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 1

40 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK