Ilves Kengät Netistä

19 osumaa

Ilves kengät ovat taattua kotimaista laatua

Ilves kengät valmistetaan suomalaisiin olosuhteisiin. Merkiltä löytyy käytännöllisiä malleja vaativimpiinkin oloihin. Laadukkaat nilkkurit kuuluvat valmistajan erikoisuuksiin ja suosituimpiin tuotteisiin. Ilvekseltä löytyy tukevia kenkiä sekä miehille että naisille.

Käytännöllisyyttä ja laatua Suomesta

Ilves kengät valmistetaan suomalaisen asiakkaan tarpeisiin. Tämän kotimaisen merkin tuotannossa kiinnitetään erityishuomiota tukevuuteen, mukavuuteen, käytännöllisyyteen ja pelkistettyyn ulkoasuun. Ilves edustaa suomalaisen designin ja ammattitaidon pitkää historiaa, ja sen missiona on tuottaa laatua, joka kelpaa vaativallekin asiakkaalle. Jalkineet on helppo yhdistää erilaisiin vaatteisiin niiden yksinkertaisen muotoilun ansiosta. Ilveksen kengät edustavat pohjoismaista tyyliä parhaimmillaan. Käytännöllinen muotoilu yhdistetään toimiviin ratkaisuihin, kuten helppokäyttöiseen vetoketjuun käyttömukavuuden takaamiseksi. Laadukkaat materiaalit ja ajaton tyyli kestävät kaudesta toiseen. Ilves kengissä suositaan nahkaa, mokkaa ja tukevia kumipohjia, jotka soveltuvatkin erinomaisesti pohjoisen oloihin. Kenkämerkki sopii täydellisesti helppoa ja mukavaa kenkää etsivälle. Footwayltä löydät nämä tamperelaisen valmistajan kengät edullisin hinnoin ja saat ne helposti kotiisi muutaman päivän sisällä.

Ilves kengät tarjoavat pitoa myös talvisäällä

Ilves tuntee suomalaisen asiakkaan tarpeet ja tarjoileekin kengissään luiston sijaan pitoa Suomen talvisiin oloihin. Ilves talvikengät antavat tukea ja pitävän askeleen sekä miehille että naisille ankarammassakin säässä. Lämmin vuori takaa, että viima ei pääse kylmettämään varpaita. Merkki on käytännöllinen sekä kaupungissa että maaseudulla, sillä sen nilkkurit ja bootsit eivät päästä lunta sisään, mutta näyttävät hillityn tyylikkäiltä minkä tahansa asun kanssa. Ilves nilkkurit käyvät hyvin myös välikausikeleille. Niiden korkea varsi takaa, ettei tuuli käy nilkkoihin, ja näin koko jalka pysyy lämpimänä. Kenkien valmistuksessa on ajateltu käyttäjän mukavuutta: nahka eristää tehokkaasti, kun taas pehmeä vuori tekee kengän sisäpuolesta sekä lämpimän että mukavan kaikenlaiseen käyttöön.

Suomalaista osaamista aina pohjista varsiin

Ilves kengät on valmistettu käyttäen suomalaista osaamista. Niissä on otettu huomioon pohjoisen olot, asiakkaiden vaatimukset sekä käytännöllisyys monipuolisesti. Kenkien pohjissa on käytännöllinen liukueste, joka tekee niistä tukevat ja turvalliset jäisissäkin oloissa. Etenkin kaupungilla ostoksia tehdessä tämä on käytännöllinen ominaisuus, sillä teillä on useita vaaranpaikkoja, joita ei aina huomaa. Liukastumiset johtavatkin usein sairaalareissuun talven oloissa; Suomessa sattuu lähes 400 000 sairaalaan johtavaa liukastumista ja kaatumista vuosittain. Ilves on ottanut tämän huomioon muotoilussaan. Merkin jalkineet ovatkin erityisen käytännöllisiä talvioloissa. Merkki haluaa palvella suomalaisia arjessa monipuolisesti, joten kenkien ulkoasu on hillitty ja se sopii sekä työhön että vapaa-aikaan. Ostamalla Ilvestä pääsee myös tukemaan suomalaista osaamista.

Ilves kengät netistä Footwayltä

Osta Ilves kengät helposti verkkokaupastamme. Footway tarjoaa laajan valikoiman Ilveksen jalkineita. Pääset selaamaan niitä helposti hakutoimintomme avulla - löydä suosikkisi, laita tilaus matkaan ja nopean toimituksen ansiosta pääset nauttimaan uusista kengistäsi muutaman päivän sisällä. Sekä toimitus että palautus ovat ilmaisia, ja tarjoamme asiakkaillemme 180 päivän palautusoikeuden. Liikkeessämme asioi koko perhe, ja valikoimastamme löytyy malleja kaikenlaiseen käyttöön. Kenkien osto on kauttamme helppoa. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
758261 Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

19 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK