Kengät Netistä

142 osumaa

Kotimaista laatua - Saint Vacant kengät

Haluatko täydelliset kengät? Onko sinulla erityisen korkeat vaatimukset kenkiesi suhteen? Kotimainen Saint Vacant valmistaa tinkimättömän laadukkaita kenkiä, jotka on varustettu uskomattomalla mukavuudella ja upealla muotoilulla – kaikella, mikä tekee kengistä täydelliset. Saint Vacant kenkiä valmistetaan niin miehille kuin naisillekin, useissa eri malleissa ja väreissä – aina laadukkaana käsityönä. Löydä omasi Footwayn valikoimasta!

Kestävät ja ainutlaatuisen trendikkäät Saint Vacant kengät

Saint Vacant perustettiin Suomessa vuonna 2005. Tuotemerkki syntyi, kun sen perustaja Janne Lax halusi valmistaa kenkiä vanhaan kunnon malliin mittatilaustyönä. Tänä päivänä tuotemerkki on kasvanut ja mittatilaustöiden lisäksi Saint Vacant kenkiä voi ostaa erikoisliikkeistä sekä mitä kätevimmin meiltä Footwayltä. Saint Vacant kengät tunnetaan tinkimättömästä laadustaan, kestävyydestään sekä ainutlaatuisesta, trendikkäästä muotoilustaan.

Saint Vacant kengät yhdistyvät erilaisiin asuihin ja tyyleihin

Saint Vacant kengät sopivat käytettäviksi useimmissa tilanteissa sekä yhdistettäviksi erilaisiin asuihin ja tyyleihin. Kenkävalikoimaan kuuluu kenkä- ja tennarimalleja, joista löytyy helposti jokaiselle oma suosikkinsa. Saint Vacant kengissä tyylisi on persoonallisen rento, mutta ehdottoman tyylikäs. Valitsetko matalat vai korkeat kengät, vaiko tennarit? Katsasta Footwayn ajantasainen valikoima ja tilaa omat suosikkikenkäsi tänään!

Saint Vacant kengät Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, tyylikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Saint Vacant kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Saint Vacant kengät ja tilaa ne mukavasti muutamalla klikkauksella. Mikä parasta, vältyt etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Rub 21
FEW LEFT
Roots 13
FEW LEFT
Sivu 1 / 3

142 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK