Hush Puppies, Kengät

119 osumaa

Hush Puppies kengät tarjoavat mukavuutta

Huippusuositut Hush Puppies kengät ovat yhdistelmä rentoa mukavuutta ja modernia tyylikkyyttä. Tämä amerikkalaislegendaksikin kutsuttu merkki hyödyntää korkealaatuisessa mallistossaan nykyaikaista teknologiaa, joka takaa kenkien pitkän iän ja pitomukavuuden. Alunperin armeijan käyttöön suunnitellut kengät valmistetaan aidosta nahkasta, laadusta tinkimättä.

Trendien rohkea edelläkävijä

Hush Puppies kengät saivat alkunsa jo vuonna 1958, kun yrityksen perustaja Victor Krause esitteli amerikkalaisyleisölle ensimmäisen jalkineparinsa Yhdysvaltain Chicagossa pidetyillä kenkämessuilla. Rohkeus palkittiin ja monipuolisin ominaisuuksin varusteltu kenkä kiinnitti Hollywood-tähtien huomion: uskollisiksi Hush Puppies -faneiksi julistautuivat muun muassa näyttelijä Warren Beatty sekä laulajat Perry Como ja Frank Sinatra. Kuuluisaa kolmikkoa seurasivat brittibändit Rolling Stones sekä Beatles, jonka jälkeen merkki alkoi levitä tavallisten kuluttajien koteihin kautta maailman. Hush Puppiesin sanotaan olevan ensimmäinen kenkämerkki, joka toi koteihin trendikkään ja tyylikkään mutta samalla rennon, monipuolisen ja mukavan arkijalkineen. Valtavan suosion saavuttaneen merkin menestys perustui yksinkertaisiin, mutta vielä 60-luvulla mullistavina pidettyihin asioihin: likaa hylkivään, naarmuttomaan pintaan ja vedenpitävyyteen.

Hush Puppies kengät hemmottelevat jalkoja

Mutta mistä sai alkunsa hauska, erikoinen nimi? Tarina kertoo, että yrityksen nimeksi piti alunperin tulla “Laser”. Yrityksen ensimmäinen myyntipäällikkö James Gaylord Muir piti nimeä tylsänä. Liikeillallisella ollessaan Muir nautti annoksen perinteisiä Yhdysvaltain etelävaltioiden hush puppies -maissipalloja. Hush puppies -palloja heitettiin usein haukkuville koirille, jotta ne vaikenisivat. Muir sai idean: jalkakipuhan on kuin haukkuvat koirat ja kenkämme ovat kuin hush puppies -maissipallot. Kenkämme vaimentavat jalkakivun, Muir ynnäsi. Maskotiksi palkattiin harvoin haukkuva basset-koira, josta tuli yrityksen virallinen Hush Puppy. Tänä päivänä Hush Puppies -kenkiä myydään yli 120 maassa ja merkistä ovat kuulleet jo lähes kaikki. Erityisen suosituksi ovat nousseet naistenmalliston Hush Puppies ballerinat. Syyskengistä tunnetuimpia ovat sen sijaan säänpitävät, mukavat Hush Puppies nilkkurit.

Jalkineet säähän kuin säähän

Hush Puppies hyödyntää mallistossaan modernia, yksinkertaista teknologiaa, jonka ansiosta kengät ovat mukavat jalassa. Esimerkiksi kengän kärjessä on käytetty niin sanottuja kolmiotyynyjä, jotka mahdollistavat hyvän verenkierron, ilmanvaihdon ja vankkumattoman tuen jalalle. Tyynyt on valmistettu samasta materiaalista kuin muistipatjat, mukavuus on siten taattua. Hush Puppies kengät on lisäksi rakennettu siten, että jalkineen kolmessa eri kohdassa on iskua vaimentavaa vaahtomuovia. Askeleesta muodostuva paine mukailee siten sekä jalkasi liikettä että sen muotoa. Askeleesta tulee kevyempi ja miellyttävämpi, vaikka olisit jaloillasi pitkiäkin aikoja. Hush Puppies -malliston kengistä löydät jalkineen säähän kuin säähän: pinta hylkii vettä erittäin tehokkaasti ja kuumalla säällä aito nahka yhdistettynä tehokkaaseen ilmanvaihtoon takaa sen sijaan käyttömukavuuden myös kesän lämpiminä päivinä.

Hush Puppies kengät netistä Footwayltä

Osta Hush Puppies kengät nyt Footwayltä edullisesti ja vaivattomasti! Saat kaupan päälle täysin ilmaisen toimituksen. Lisäetuna tarjoamme asiakkaillemme jopa 180 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten voit tilata haluamasi tuotteet huoletta vaikka kotisohvaltasi. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluu valtava määrä kenkiä eri tilanteeseen ja Footwayllä voit olla varma, että löydät haluamasi jalkineet hetkessä. Säästä aikaa ja tilaa meiltä kengät vaikka koko perheelle - Footwayllä se onnistuu hetkessä!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

119 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK