Hispanitas, Kengät

1 osumaa

Hispanitas tarjoaa monipuolisen valikoiman laatukenkiä

Hispanitas kengät omaavat sekä pitkän että rikkaan historian, joka näkyy niiden ajattomassa tyylissä. Materiaalit ja tuotantotavat ovat tarkoin valikoitua huippuluokkaa kenkien kestävyyden ja mukavuuden takaamiseksi.

Perinteikkäät Hispanitas kengät

Hispanitas kengät omaavat pitkän historian jo viime vuosisadan alusta, vaikka itse brändi juhlikin vasta taannoin 25-vuotista taivaltaan. Vuonna 1925 Hispanitaksen nykyisten omistajien isoisä, Alfonso Chico de Guzmán, päätti luoda oman yrityksensä nimellä Alfama. Tämä vaatimaton yritys valmisti kenkiä vuosina ennen sisällissotaa. Vuonna 1959 hänen poikansa aloitti uuden yrityksen valmistaen kenkiä käsin. Alan ollessa suurten muutosten pyörteissä vuonna 1960 syntyi Emboga, joka oli uudenlainen kenkä. Se julkaistiin paranneltujen ammattimaisten prosessien ja välineiden avulla. Vuonna 1975 yrityksen nykyinen pääjohtaja Luis Chico de Guzmán liittyi isänsä rinnalle perheen projektin pariin. Eräänä kesäiltana vuonna 1989 syntyi brändi-aiheisen keskustelun tuloksena ajatus, että he nimeäisivät ballerinatossunsa espanjalaisittain. Näin syntyi ”Hispanitas”.

Hispanitas kengät kruunaavat persoonallisen tyylin

Hispanitas suunnittelee kenkänsä tiedostaen, että tyyli on yhtä kuin asenne. Mallistoissaan he korostavatkin rentoa ja ajatonta eleganssia. Heidän kenkiään käyttävät urbaanit, aktiiviset ja jatkuvasti muuttuvat naiset ja miehet ympäri maailman. Hispatinaksen tavoite on tarjota tuotteita, jotka pysyvät näiden muutosten tahdissa. Hispanitas-mallistoja päivitetään joka sesongin mukaan uusilla väreillä ja tekstuureilla. Heiltä löydät todella kattavan valikoiman jalkineita niin arkeen kuin juhlaan. Todellakin, Hispanitas korkokengät viimeistelevät asun kuin asun elegantilla ulkonäöllään, kun taas Hispanitas ballerinat ovat mukavat jalkineet pidemmilläkin kävelyreissuilla. Miehille Hispanitas tarjoaa kattavan kirjon erilaisia kenkiä, jotka ovat samaa pettämätöntä laatua mukavuudella höystettynä. Valitse siis heidän tarjonnastaan juuri itsesi näköiset ja tyylikkäät kengät.

Laadukasta nahkaa ja käsityötä

Hispanitas kengät on suunniteltu niiden käyttäjää ajatellen. Innoitus mallistoihin on saatu tulkitsemalla ja luomalla viimeisimpiä trendejä, ja mukauttamalla ne Hispanitaksen tyyliin ja arvoihin. Yksi tärkeimmistä Hispanitas kenkien valmistuksen tekijöistä on se, että ne todellakin suunnitellaan kestämään. Tämä on erittäin oleellista kengän mukavuuden kannalta, jonka takaamiseksi myös lestit suunnitellaan hyviksi päivittäiseen käyttöön. Suunnittelun hoitavat asiantuntevat artesaanit, ja kenkien valmistukseen käytetty nahka valikoidaan tarkoin. Lisäksi tämä valikoitu pehmeä nahka käsitellään huolella, ja sitä vältetään prosessoimasta liikaa, jotta lopputuloksena valmistuvat kengät olisivat mahdollisimman mukavat käyttää. Nämä kaksi tekijää, nahan laatu ja mallien vaihtelevuus, ovat suoneet Hispanitas kengille kunniapaikan naisten ja miesten kenkävalikoimassa kesästä talveen.

Hispanitas kengät netistä Footwayltä

Osta Hispanitas kengät ja muut upeat jalkineet Footwayltä. Footway tarjoaa sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen lisäksi 180 päivän palautusoikeuden, joka sekin on ilmainen. Footway haluaa tarjota mahdollisimman helpon ja edullisen vaihtoehdon kenkien ostamiseen, joten olemme huolehtineet hinta-laatu-suhteen korkeasta tasosta. Huomaat sen selatessasi laajaa tarjontaamme, johon kuuluu lukemattomia eri vaihtoehtoja eri merkeiltä. Tee siis huippulöytöjä Footwayn naisten, miesten ja lasten kenkävalikoimasta!

Wash
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
Wash
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK