Heelys, Kengät

19 osumaa

Heelys kengät nyt saatavilla myös Suomesta

Heelys kengät ovat olleet tunnettuja jo pitkään Yhdysvalloissa. Nämä rullakengät ovat nyt rantautuneet Suomeen ja niiden suosio on selkeästi nousemassa lasten ja nuorten keskuudessa. Rullakengät ovat hauska välimuoto rullaluistimien ja normaalikenkien välistä.

Heelys kengät saapuvat Yhdysvalloista Suomen katukuvaan

Heelys kengät ovat yhdysvaltalaisen Roger Adamsin kehittelemä rullakenkä. Adams patentoi Heelys rullakengän omiin nimiinsä 1998. Heelysin kengät näyttävät ulospäin täysin normaaleilta skeittikengistä, mutta kengän pohjaan on upotettu yksi tai kaksi rullaa. Näiden rullien avulla liikkuminen on nopeampaa kuin kävely sillä rullien ansiota kävelyn sijaan voi rullata eteenpäin. Rullailussa kehon paino asetetaan kantapäälle ja tämä vaatii rullailijalta erinomaista tasapainoa ja kehonhallintaa. Rullailu Heelys kengillä on siis mitä parasta tasapainoharjoittelua niin lapselle kuin aikuisellekin. Rullailu vaatii kuitenkin harjoittelua ja aina rullaillessa tulisi muistaa käyttää suojavarusteita. Suojavarusteista tärkeimmät ovat kypärä sekä kyynärpää- ja polvisuojat. Rullailu on erittäin suosittua Yhdysvalloissa ja suosio on pikkuhiljaa kasvamassa myös Suomessa.

Heelys kengät ovat lasten ja nuorten suosikkikengät

Heelys lasten kengät on suunnattu aktiivisille lapsille arkikäyttöön. Heelys kengät sopivat erinomaisesti ihan arkikäyttöön, sillä kengillä voi kävellä ihan normaalien kenkien tapaan. Vaihtaminen kävelystä rullailuun onnistuu helposti kallistamalla kenkää ja siirtämällä jalan painon kantapäälle. Lasten Heelys kenkävalikoimastamme löytyy monen eri väriä rullakenkiä. Rullailu kengillä tuo lisää vauhtia ja piristystä lapsen tai nuoren arkeen. Heelys kengillä rullailu lisää käyttäjän koordinaatio-, ja tasapainokykyä. Rullailu on siis kiva ja hauska tapa kehittää lapsen kehitykselle tärkeitä kykyjä. Nykyään yhä useampi lapsi jättää ulkoleikit ja keskittyy sisäleikkeihin. Näin ollen uusien hauskojen ulkoaktiviteettien keksiminen lapsille on erityisen tärkeätä. Heelys lenkkarit on siis oiva tapa huomaamatta kannustaa lasta tai nuorta kohti ulkoaktiviteettejä.

Heelys kengät on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta

Rullailussa rullakengät joutuvat normaali kenkiä kovempaan kulutukseen ja näin ollen tarpeet laadukkaalle ja kovaa kulutusta kestävälle materiaalille ovat ihan omaa luokkaansa. Nämä erityistarpeet huomioiden Heelys kengät on valmistettu synteettisestä päällismateriaalista ja ulkopohjana toimii kumipohja. Synteettinen materiaali kestää oikein hoidettuna kovaa kulutusta. Kenkien hoitoaineista löytyy omat sarjat synteettiselle ulkopinnalle. Käyttöönotto vaiheessa kengät voi käsitellä synteettisille kengälle suunnitelulla hoitosuihkeella. Synteettisen materiaalin käyttöönottovaiheen hoito ei ole yhtä tärkeää kuin käytönaikainen hoito. Näin ollen käyttöikää parantavia tuotteita ovat muun muassa hoitovaahdot, joiden käyttämistä suositellaan säännöllisin väliajoin. Kengän ulkonäköä parantavia tuotteita ovat myös esimerkiksi suositut silikonisienet. Silikonisienen käyttö auttaa säilyttämään materiaalin kiillon vielä pitkänkin käytön jälkeen.

Heelys kengät netistä Footwayltä

Osta Heelys kengät ja muut lasten kengät netistä Footwayltä. Footway tarjoaa asiakkailleen nopean ja ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Ilmainen palautusoikeus kaikilla käyttämättömillä kengillä on huimat 180 päivää. Tuotteiden tilaaminen ja mahdollinen palauttaminen onnistuvat meillä mutkattomasti erinomaisen asiakaspalvelumme ansiosta. Meidän toiminnan kulmakivinä ovat tyytyväinen asiakas ja kohtuuhintaiset jalkineet. Tuotevalikoimastamme löydät niin urheilu-, kuin vapaa-ajanjalkineet perheen jokaiselle ja jokaiseen tarpeeseen. Footway nettikauppa palvelee asiakkaitaan ympärivuorokauden.

Sivu 1 / 1

19 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK