Havaianas, Kengät

66 osumaa

Havaianas kengät ovat kesän hittisandaalit

Havaianas kengät ovat maailmanlaajuisesti tunnettu sandaalibrändi. Havaianas on ensimmäinen ja alkuperäinen massatuotantoon viety kumista valmistettu sandaali. Näiden sandaalien suosio on kasvanut joka vuosi niiden lanseerauksen jälkeen.

Brasilian rannoilta huippumuodin edelläkävijäksi

Havaianas nimi tarkoittaa portugaliksi hawaijilainen. Sandaalien nimi viittaa vahvasti surffi- ja rantakulttuuriin. Havaianaksen historia on pitkä ja ulottuu 1960-luvulle saakka. Sandaalien suosio on kasvanut vuosi vuodelta niiden julkistamisen jälkeen. Suosio saavutti suuret mittasuhteet jo 1960-luvulla, kun jokainen brasilialainen omisti ja käytti Havaianas sandaaleja. Havaianas sandaalit on patentoitu vuonna 1966, ja jo 1970-luvulla ilmestyi ensimmäiset kopiot näistä kulttimaineen saaneista sandaaleista. Mielenkiintoista on se, että vaikka sandaalien nimi ja lanseerauksessa tapahtunut mainonta viittaa nimenomaisesti surffi- ja rantakulttuurin, ovat nämä sandaalit saanet suosion muissakin kohderyhmissä. Tähän kohderyhmän rajattomuuteen Havaianas vastasi lanseeraamalla 2001 Havaianas Special Collectionin, jonka kohderyhmänä oli huippumuoti, ja kuten arvata saattaa, mallisto oli menestys. Havaianaksen suosion kasvulle ei näy loppua.

Havaianas kengät myös naisille ja lapsille

Havaianas on huomioinut sandaalivalikoimassaan myös tyylitietoiset kaupunkilaisnaiset ja lapset. Havaianas Slim on 2006 lanseerattu uusi sandaalimalli. Tämän mallin kohderyhmäksi valikoitui erityisesti muotitietoiset naiset, jotka hullaantuivat välittömästi tähän ohueen ja kevyeen sandaaliin. Aiemmat Havaianas-mallit olivat monien naisten mielestä sopivia vain rantakäyttöön. Slim onnistui tarjoamaan naisille sandaalin, jonka käyttö arkena myös kaupunkimaisessa ympäristössä oli tyylikästä. Slim-sandaali on tunnettu sen yksinkertaisesta, hillitystä ja ajattomasta muotoilustaan. Tämä Slim-sandaali on muotitietoisen, yksinkertaista tyylikkyyttä arvostavan naisen valinta. Havaianas Kids on Havaianasin lapsille suunnattu sandaalimallisto. Mallistosta löytyy sopivat sandaalit jokaiselle lapselle. Sandaaleissa on käytetty paljon lasten lempisarjakuvahahmoja sekä monipuolisia värejä. Nämä lapsille mieluisat kuva-aiheet ja värikkyys houkuttelevat lapsia käyttämään juuri Havaianasin sandaaleja.

Kumisen sandaalin hoito-ohjeet

Havaianas kengät on valmistettu kumista. Havaianas sandaalien suosio perustuu nimenomaisesti niiden laadukkaaseen materiaaliin. Sandaalin kumipohja kestää vuosien käyttöä ja on helppo puhdistaa. Pohjan voi helposti pestä vedellä ja kevyellä saippualla. Arkipesuksi riittää hyvin pelkkä huuhtelu vedellä, mutta silloin tällöin ne olisi hyvä pestä kevyesti saippualla. Pesun jälkeen kengät voi laittaa kuivumaan pyyhkeen päälle tai kuivata pyyhkeellä. Ulkoilmassa kengät kuivuvat itsestään jo muutamassa minuutissa. Erityisen tärkeää sandaalien huuhtelu on silloin, kun niitä on käytetty suolavedessä. Huuhtele suolavesi pois makealla vedellä, jotta suola ei jäisi sandaalin pintaan hajottamaan kumia. Suolaveden haitallisuus ei näy nopeasti, mutta jatkuva lilluminen suolaisessa vedessä tuhoaa kumin pinnan.

Havaianas kengät netistä Footwayltä

Osta Havaianas kengät helposti Footway:n nettikaupasta. Meillä on laaja valikoima miesten, naisten ja lasten sandaaleja. Footway palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri. Tilatessasi kengät meiltä Footway:ltä saat nopean ja ilmaisen toimituksen. Footway:n tuotteilla on lisäksi 180 päivän ilmainen palautusoikeus. Footway:n toiminnan kulmakivenä on tyytyväinen asiakas ja edulliset hinnat. Asiakaspalvelun korkean tason ylläpitäminen on avain tyytyväiseen asiakkaaseen, ja toivomme, että palaat ostoksille uudestaan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Brasil Coral
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

66 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK