Halti, Kengät

49 osumaa

Halti

Haltin tiimi on täynnä luonnonystäviä. He ihailevat luontoa, ja löytävät rauhan sen jokaisesta sopukasta. Villit maastot, haastavat vuoristot, hirvittävän kylmät hanget; kaikissa on mystiikkaa. Tutkiessaan erämaan mysteerejä he huomasivat kuitenkin, että suojaavilla varusteilla valmistautuminen on tärkeä osa näitä kokemuksia. Ilman helposti kuljetettavia, kestäviä ja hyvin istuvia varusteita seikkailuista voi tulla hankalia. Kun kehosi on suojattu, voit nauttia ulkoilmasta täysillä. Tästä syystä kehitettiin Halti vuonna 1972.#### Mikä Haltissa on niin erikoista?

Kaikki heidän jalkinemallistonsa on suunniteltu vain yksi päämäärä mielessä pitäen – suojata sinua pohjoisen ankarassa ilmastossa.

Halti pyrkii aina tekemään näihin oloihin sopivia, käytännöllisiä jalkineita ilman turhia krumeluureja. Saadakseen tuotteista ensikäden kokemuksia, he pyytävät apua ihmisiltä, jotka tekevät uskomattomia suorituksia tällaisissa olosuhteissa. Niin ammattilaiset kuin amatööriurheilijatkin ovat todenneet heidän mallinsa täysin toimiviksi.

Etsit varusteita sitten luontoseikkailuja tai ihan vain upeissa maisemissa treenaamista varten, Haltin mallistoista löytyy aina jotain sopivaa. He kykenevät luomaan mahtavia jalkinemallistoja, kiitos omistautuneen tutkimustiimin ja yhteistyötä tekevien huippu-urheilijoiden. Heidän mallistonsa kattavat monenlaiset tarpeet ja kestävät ankarankin sään uskomattoman hyvin!

Haltin valtava valikoima

Koska Haltin tiimi on täynnä luontofaneja, he tietävät, että kunkinlainen maasto vaatii jalkineelta erilaisia asioita. Erilaiset maastot vaativat erilaiset varusteet, jotka kestävät sen vaatimukset. Tästä syystä heillä on 4 erilaista mallistoa vaihtelevia luontotarpeitasi varten.

”Halti Outdoor”-mallistosta löytyy jalkineita, joista saa hyvää matkaseuraa koko vuodeksi. Tämä valikoima auttaa mukavasti, olivat seikkailusi millaisia tahansa.

“Halti Ski”-mallisto on suunniteltu suojaamaan sinua, kun liikut täyttä häkää pohjoisen vaihtelevilla lumilla. Tämä mallisto auttaa sinua keskittymään lumeen, jotta sinun ei koskaan tarvitsisi edes miettiä kenkiäsi.

“Halti Multisport”-mallisto on valintasi muuttuviin sääolosuhteisiin. Näillä kevyillä ja monipuolisilla kengillä pääset minne ikinä haluat.

“Halti Active Lifestyle”-mallisto tarjoaa malleja, jotka ovat käytännöllisen lisäksi muodikkaita. Kulje ympäri kaupunkia säästä välittämättä näillä tyylikkäillä ja mukavilla kengillä.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

49 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK