H By Hudson Kengät Netistä

22 osumaa

Hudson on kotoisin Isosta-Britanniasta, tarkemmin ottaen Lontoosta. Tuotemerkki perustettiin vuonna 1990, ja siitä tuli nopeasti monen kenkäfanin suosikki. Hudsonin paikka kenkäalalla on perusteltu: merkki on kohtuuhintainen ja innovatiivinen, ja valmistaa erittäin laadukkaita tuotteita – monet jalkineet tehdään käsin Portugalissa. Pikkuveli H by Hudson, joka tuli markkinoille myöhemmin, on myös saavuttanut suuren suosion.

H by Hudson

Pikkuveli H by Hudson sai alkunsa ”suuresta” Hudsonista vuonna 2004. Tämä nuorekas rokkihenkinen merkki sisältää kaikki nykyajan tärkeimmät elementit – sekä lisäksi popkulttuurin musiikki-, elokuva- ja vintage-vaikutteita – ja tekee niistä taidetta. Pikkuveljen suosio kasvoi nopeasti niin suureksi, että neljä vuotta myöhemmin, vuonna 2008, lanseerattiin myös naisten mallisto.

Nykyään H by Hudson on suosittu useiden huipputyylikkäiden julkkisten keskuudessa. Muun muassa näyttelijät Sienna Miller ja Russel Brand, sekä artisti Robbie Williams ovat ryhtyneet merkin kannattajiksi. Tämä rohkea ja trendikäs merkki tekee lookistasi yksinkertaisen ja klassisen, sekä viestii samalla tyylitietoisuudesta. Syynä tähän on mitä todennäköisimmin nerokkaat yksityiskohdat.

Luovuuden ympäröimänä Lontoossa

Lontoon metropolissa on helppo tarkastella ja seurata muotia, elokuvia, musiikkia ja muuta mahtavaa kulttuuritarjontaa. H by Hudsonin väki on hyödyntänyt tämän toiminnassaan, ja koonneet pääkonttorilleen joukon superluovia yksilöitä. Tiimi on osallisena kaikessa, millä on jotain tekemistä popkulttuurin ja muodin kanssa: he suunnittelevat kenkiä ja persoonallista toimistoa, kuvaavat ja editoivat upeita lehtikuvia, sekä keksivät uusia tapoja tehdä H by Hudsonista vielä vaikuttavampi.

Tutustu H by Hudsonin mittavaan valikoimaan Footwaylla, ja hanki itsellesi uudet kengät, jotka tuovat uutta rohkeaa ilmettä tyyliisi ja rokkaavaa asennetta arkeesi.

Sivu 1 / 1

22 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK