Gulliver, Kengät

286 osumaa

Gulliver kengät aktiivisille lapsille

Kestävät Gulliver kengät sopivat aktiivisille lapsille niin vapaa-aikaan, arkeen kuin kouluunkin. Gulliver kenkien jalkaa tukeva ja kestävä materiaali varmistaa jalan oikean asennon ja takaa huolettomat sekä mukavat ulkoleikit.

Gulliver panostaa tuotekehittelyyn

Gulliver on laadukas ja kestävä lastenkenkämerkki, joka on suunnattu niin vauvoille kuin teini-ikäisillekin. Valikoima on laaja ja siihen kuuluu niin talvi- kuin kesäkenkiäkin. Kaikki kengät on suunnattu aktiivisten lasten päivittäisiin seikkailuihin. Gulliver kengissä lapsi ottaa mukavat ja pehmeät ensiaskeleet, juoksee vauhdikkaasti läpi tarhavuosien ja kulkee reippaasti myös koulutielle. Valikoimaan kuuluvat kengät ovat sekä tytöille että pojille suunniteltuja, värikkäitä ja iloisia kenkiä lapsuuden jokaiseen hetkeen. Kestävän materiaalinsa ansiosta ne ovat turvallinen ja laadukas valinta. Kenkien valmistukseen on käytetty tutkittua ja ensiluokkaista Gulliver Softshelliä sekä vahvaa vibramia pohjissa. Uusia materiaaleja sekä entistä toimivampia kenkiä kehitellään jatkuvasti. Gulliver kengät ovat hyvä valinta jo aivan lapsuuden alusta asti.

Gulliver kengät sopivat leikkeihin ja liikuntaan

Gulliver lastenkengät ovat kestävän materiaalinsa vuoksi omiaan kaikenlaisiin leikkeihin ja tutkimusretkiin. Aktiiviset ja paljon liikkuvat lapset tarvitsevat vauhdikkaan menon kestävät ja jalan muotoa tukevat kengät. Vedenkestävät bootsit ja tyylikkäät saappaat ovat kuin luotuja kylmien tai sateisten päivien aktiviteetteihin. Ne pitävät lasten jalat mukavan kuivina ja sopivan lämpiminä. Vauhdikkaiden leikkien tyylikkäisiin ja laadukkaisiin lenkkareihin voi myös helposti ja kätevästi yhdistellä muodikkaat ja yksilölliset Gulliver lastenvaatteet. Kuumimpiin kesäpäiviin sopivat parhaiten viileät ja sopivasti tukevat sandaalit, joissa lapsen jalka pysyy terveenä ja vahvana. Gulliver kangaskengissä lapsi tuntee olonsa mukavaksi ja rennoksi. Aktiivisten ja liikkuvien lasten Gulliver kengät on valmistettu kestämään kaikkia arjen ja vapaa-ajan haasteita.

Gulliver kengät on valmistettu kestävästä materiaalista

Gulliver kengät on valmistettu kaikenlaiseen liikkumiseen ja ulkona touhuamiseen. Niissä on käytetty kestävää ja ainutlaatuista materiaalia lapsen jalan hyvinvointia ajatellen. Gulliver Softshelliä kenkien valmistusmateriaalina käytettäessä voidaan valmistaa kestävä ja tukeva kenkä lapsen jokaiselle ikäkaudelle. Materiaalina Softshell on hyvin pehmeä sekä mukavan hengittävä. Kevyet ja joustavat ulkoilukengät ovat jokaisen lapsen ja vanhemman unelma. Gulliver Softshell on materiaalina myös vettähylkivä ja tuulenpitävä, joten kengät sopivat säähän kuin säähän. Juuri nämä ominaisuudet tekevät kengistä pitkäikäiset ja ainutlaatuiset. Kenkien pohjamateriaalina käytetään mm. vahvaa ja joustavaa kumia, joka on yhtä käytännöllinen kesät talvet. Tällaisissa kengissä on tilaa kasvaa, ja tukevat mallit myös mukailevat pientenkin jalkojen tarpeita.

Gulliver kengät netistä Footwayltä

Osta Gulliver kengät ja muut jalkineet Footwayltä. Meillä on nopeat toimitukset, joten pääset pian käyttämään uusia kenkiäsi. Tilaaminen on helppoa, kätevää ja edullista. Toimitus ja mahdollinen palautuskin ovat ilmaisia. Footway tarjoaa jopa 180 päivän palautusoikeuden. Siinä ajassa ehdit varmasti sovittaa uusia kenkiäsi. Löydät kaikki tarvitsemasi kengät edullisesti yhdeltä istumalta ja hinta-laatu-suhdekin on kohdallaan. Footwaylla asioidessasi et tule pettymään, sillä me pidämme huolta asiakkaistamme.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 5

286 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK