Guess Kengät Netistä

52 osumaa

Guess kengät – globaalia seksikkyyttä

Guess tunnetaan melko lailla vaate- ja asustemerkkinä, mutta ei ole syytä unohtaa merkin hohdokkaita kenkiä. Guessin valikoimaan kuuluu siis vaatteita, asusteita, laukkuja sekä sähäköitä kenkiä, joista ei glamouria puutu. Kenkävalikoimasta löytyy niin upeat Guess tennarit, nilkkurit, avokkaat, saapikkaat, saappaat kuin sandaalitkin mitä erilaisemmissa tyyleissä. Kenkiä valmistetaan naisille, miehille ja lapsille. Guessin kenkiä yhdistää omaperäisyys ja seksikkyys. Jos omaat asennetta ja seuraat muotia, pue rohkeasti Guess kengät jalkaasi, ne ovat juuri sinua varten.Kolme avainsanaa, jotka kuvaavat Guessiä hyvin:- globaali- seksikäs- nuori

Guess kengät ja denimin jälki

Yhdysvaltalainen vuonna 1981 perustettu Guess oli aluksi vain pieni perheyritys, mutta on hyvin nopeasti onnistunut kasvamaan maailmanlaajuiseksi brändiksi ja valloittamaan kaikkien tyylitietoisten kuluttajien kenkä- ja vaatekaapit. Yrityksen perustivat Marcianon veljekset, joilla oli yhteinen intohimo muotia ja suunnittelua kohtaan. Ensimmäisen kaupan veljekset avasivat Beverly Hillsiin. Heillä oli aivan uusi ja innovatiivinen ote vaatemaailmaa kohtaan: he määrittelivät denimin uudelleen kivispestyillä, slim fit -farkuillaan. Brändi on onnistunut pysymään jo neljättä vuosikymmentä muodin aallonharjalla, mikä osoittaa sen luovaa uudistumiskykyä. Monet Hollywoodin kuuluisuudet ovat olleet brändin keulakuvina, kuten Claudia Schiffer ja Anna Nicole Smith. Perusajatuksena brändillä on: uskalla unelmoida suuremmasta! Guessin mallistoa voidaan kuvailla kosmopoliittiseksi ja globaaliksi. Guess kengistä huokuu itsevarmuus, rohkeus ja persoonallisuus. Guess kenkiä löydät kaupungista kuin kaupungista, asuitpa sitten Lontoon pääkadulla, New Yorkin urbaanissa vilskeessä, Milanon muotimekassa tai Helsingin designkorttelissa.

Guess kengät ovat trenditietoisen kuluttajan valinta

Guess kengät symboloivat nuorekkuutta, seksikkyyttä ja seikkailunhalua. Guessin näyttävät korkkarit on helppo yhdistää esimerkiksi pillifarkkujen tai hameen kanssa ja näytät varmasti tyylikkäältä pienellä rock-hengellä sipaistuna, olitpa sitten menossa kahvilaan tai yökerhoon. Guessin koruilla asukokonaisuudestasi tulee täydellinen. Jokaisen naisen kenkävalikoimaan kuuluu elegantit ja seksikkäät avokkaat, ja ne löydät Guessin valikoimasta. Jos haet hiukan hillitympiä kenkiä esim. työpaikalle laitettaviksi, löydät nekin valikoimasta. Jos taas etsit bilekorkkareita, niin niistä valinnanvaraa riittää. Miesten kenkävalikoimasta löytyy mm. ajattomia bootseja ja tennareita, jotka ovat muodikkaita missä tahansa, milloin tahansa. Yhdistä bootsit vaikka chinojen kanssa. Tyylikkän rennot tennarit sopivat käytettäviksi niin farkkujen kuin collegehousujenkin kanssa. Monelle meistä Guessin tuotteet merkitsevät tyyliä ja korkeaa laatua, ja näitä myös yritys itse korostaa.

Footway – Guess kengät netistä

Piristä persoonallisilla Guess kengillä asukokonaisuuttasi. Nauti sinäkin muotimaailmaa villitsevistä korkealaatuisita tuotteista, ja tilaa omat kenkäsi Footwayltä nyt. Footwayn valikoimasta löydät Guess kenkiä kaikissa malleissa, kuten ballerinoja, avokkaita, tennareita ja monia muita. Mitä sitten etsitkin, löydät sen Footwayn valikoimasta. Muistathan, että meillä on ilmainen toimitus ja palautus sekä 180 päivän avokauppa. Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Guess kengät ovat jokaisen urbaanin maailmanmatkaajan must-hankinta.

Blushy2 White
NEWS
Super White
FEW LEFT
Rimma Fal12 Beibr
FEW LEFT
Fl2Ang
FEW LEFT
Jolie Fal12 Beibr
FEW LEFT
Fl2Anu
FEW LEFT
Fl1Dea
FEW LEFT
Rita Lea10 Black
FEW LEFT
Gisela White
FEW LEFT
Baysic Whiwh
FEW LEFT
Gottee Fab12 Black
FEW LEFT
Laverne Low
FEW LEFT
FEW LEFT
Graselin2 White
FEW LEFT
FEW LEFT
Fl2Nir
SALE
Sivu 1 / 1

52 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK